Cum arata Carmen de la Salciua inainte de operatiile estetice

Carmen de la Salciua se afla in topurile muzicale, cu foarte multe vizualizari ale videoclipurilor si ale pieselor pe Youtube Romania. A depasit-o in trending chiar si pe Delia, consacrata cantareata. Iata cum arata ea inainte sa fie cunoscuta de milioane de romani, inainte de operatiile estetice.

Poate acum are o fata simetrica, cu un nas rotund si buze carnoase, dar inainte nu arata tocmai asa. Carmen de la Salciua a apelat la ajutorul medicului estetician. A recunoscut ca si-a operat nasul.

De asemenea, ea a facut si alte proceduri si chiar si-a marit buzele cu ajutorul acidului hialuronic.

„Sunt asa cum m-a lasat Dumnezeu! Ajustarile estetice: o rinoplastie pentru ca aveam nevoie! Restul nu sunt operatii! E normal sa ai grija de tine ca femeie !

Daca iti plac melodiile mele iti multumesc ! De restul frustrarilor nu sunt interesata, absolut deloc ! Nu am jignit si nu am judecat deciziile nimanui si mi-ar placea sa se comporte toti oamenii asa!

Nu am spus despre mine ca as fi model, nu m-am autointitulat nicicum…am lasat oamenii mereu sa creada ce vor! Cei care vor sa vada dincolo de o poza…vor vedea! Din pacate nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi si oricum ar arata un om nu are nimeni dreptul sa judece!”, a scris Carmen de la Salciua pe contul ei de Instagram acum ceva timp.

loading...
Culita Sterp si Carmen de la Saciua colaboreaza pe plan profesional si pregatesc acum un nou proiect muzical impreuna, insa umbla zvonul ca intre ei ar fi mai mult de atat. Divortati cu scandal, in urma cu un an, Culita si Carmen ar fi decis sa mai acorde o sansa dragostei lor si au afirmat ca sunt „pe drumul cel bun’.

Inca nu pot sa dau nicio declaratie in privinta asta, fiindca inca nu stim suta la suta ce o sa fie. Vorbim, suntem prieteni, inca nu stam in aceeasi casa. Suntem, cum am mai spus pe la televizor, suntem pe drumul cel bun, vorbim. Nu stiu ce o sa fie in continuare. Dar nu pot sa dau o declaratie suta la suta ne-am impacat, nu ne-am impacat’, a spus Culita Sterp, la Antena Stars.

Carmen de la Salciua a terminat 12 clase si a marturisit ca a pornit de jos pentru a ajunge unde este acum. „Povestea mea se aseamana foarte mult cu povestile acelor artisti care au pornit de la practic nimic si au ajuns la Totul! Cam asa a fost si la mine. Doar ca eu am visat atat de tare sa ajung cantareata incat nimeni nu imi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilitati, dar aveam visul si Credinta! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma straduiam si ma luptam sa fiu printre cei mai buni’, spunea Carmen de la Salciua, in urma cu ceva vreme.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro