Daniela Crudu s-ar fi impacat cu iubitul care a desfigurat-o in bataie.

Daniela Crudu l-ar fi iertat pe iubitul ei dupa episodul socant care a lasat o tara intreaga cu gura deschisa.

Daniela Crudu este o fire miloasa si apropiatii au stiut de la bun inceput ca ea nu va vrea sa depuna plangere impotriva iubitului ei bataus. Mai mul decat atat, e pare ca Daniela Crudu ar fi trecut peste episodul socant de acum doua saptamani si se vede in continuare cu iubitul ei.

Potrivit unor informatii Playtech, Daniela Crudu ar accepta sa se vada cu Seco Dubravko cu o singura conditie: sa vina acasa la tatal ei, acolo unde locuieste de cand a fost batuta de iubit. Insa, cu toate ca a rugat-o sa se impace cu el, croatul a refuzat vehement sa mearga acasa la tatal Danielei. Seco a spus ca vrea sa aiba o discutie intre patru ochi cu femeia pe care a bagat-o in spital.

Mai mult, Daniela Crudu si-ar fi dorit o discutie cu iubitul ei si in prezenta tatalui, dar si a surorii sale, Ana Crudu.

loading...
Apropiatii spun ca Daniela Crudu a primit bani de la Seco Dubravko dupa bataia care a bagat-o in spital.

Daniela Crudu a fost batuta in seara de duminica si a ajuns la spital. Lumea showbiz-ului a fost socata de ce i s-a intamplat vedetei de televiziune si nici fanilor nu le-a venit sa creada sa simpatica fosta asistenta de televiziune a fost agresata de iubitul croat, Seco Dubravko.

Scandalul dintre Daniela Crudu si afacerist ar fi pornit de la o suma mare de bani pe care bruneta ar fi luat-o din contul lui fara a-i spune. Mai exact, este vorba despre suma de 70.000 de euro, relateaza Cancan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro