Gabriela Cristea a scazut trei masuri la haine, in cateva luni, dar face eforturi considerabile

De cand a declarat razboi kilogramelor in plus, Gabriela Cristea face eforturi uriase ca sa ajunga la dimensiunile pe care si le doreste. Drept urmare, si-a injumatatit portiile de mancare, iar rezultatele sunt deja miraculoase. Ce spune sotul vedetei despre aceasta schimbare? Pe de-o parte se bucura, pe de alta, nu!

Gabriela Cristea se hraneste sanatos si a apelat la o firma care ii livreaza portiile de mancare, pe care le consuma la ore fixe. Nerabdatoare sa obtina rezultatele dorite, bruneta a decis ca portiile mici sunt cea mai buna dieta: “Ma chinui. Imi trimit mancare de 1.200 de calorii pe zi, dar eu mananc cred ca jumatate din ceea ce primesc”, a recunoscut Gabriela. „Restul mananc eu, am meniu de 1.700 de calorii si recunosc ca mai iau si din portia ei uneori, cand mi-e foame”, a adaugat Tavi. Prezentatoarea emisiunii „Like a star!” de la Antena Stars sustine ca strategia ei functioneaza de minune, desi nu ii este deloc simplu. „La inceput m-am chinuit sa ma opresc din mancat, pana cand mi s-a micsorat stomacul. „La inceput m-am chinuit sa ma opresc din mancat, pana cand mi s-a micsorat stomacul.

Incerc sa nu beau apa foarte multa, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca sa nu mi se mareasca stomacul. Nu e deloc usor si sunt foarte nervoasa pe toate mimozele care zic: „E foarte usor, am slabit foarte usor, nu am facut nimic sa slabesc” „, a precizat ea.

Vedeta nici nu vrea sa mai auda de cantar, singurele ei repere fiind hainele. Iar progresele se vad: a pierdut trei marimi de cand a nascut a doua fetita. „Cantarul este cel mai mare dusman al vietii mele. Refuz sa ma mai urc pe el, eu am mai avut tentative sa mai slabesc si in timp ce alaptam si incercam sa mananc asa, cu cap, sa pot sa am resurse si pentru Iris si, in acelasi timp, sa si slabesc. Si cand vedeam ca acul cantarului nu se misca si eu mananc trei frunze si o papadie, i-am tras un picior, la propriu. Era din sticla, mama, daca il sparg, am imbulinat-o! Si am zis: gata, pana aci! Deci este foarte greu”, a declarat, pentru Libertatea, Gabriela Cristea.

loading...
Desi a topit destule kilograme, Gabriela Cristea are un obiectiv de atins si nu are de gand sa se opreasca. „Pana cand o las eu si ii zic: iubire, ajunge!”, a intervenit Tavi Clonda. „Vreau sa fiu o slabatura!”, a adaugat Gabriela Cristea. Regimul de viata pe care l-a adoptat vedeta TV din dorinta de a slabi isi pune amprenta si asupra partenerului sau de viata. „Vreau sa va zic un secret: cand tine sotia cura, de fapt este o cura in cuplu, pentru ca sufera si barbatul! Pentru ca are stari de nervozitate si mereu ma intreb: ce o avea? Oare am gresit cu ceva? Si iarasi imi aduc aminte ca nu a mancat si ca tine cura si iarasi ma relaxez. Ma gandesc ca ala e motivul”, a declarat, pentru Libertatea, Tavi Clonda.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro