GABRIELA CRISTEA S-A TOPIT PE PICIOARE!

Gabriela Cristea a scapat ca prin minune de kilogramele in plus. Dupa cele doua nasteri, vedeta de la Antena Stars s-a hotarat sa inchida gura lumii si sa… le faca concurenta fotomodelelor din showbiz.

Prezentatoarea emisiunii ”Like a star”, de la Antena Stars a reusit sa slabeasca 20 de kilograme, printr-o dieta stricta. Si, imediat dupa rezultat, aceasta s-a laudat fanilor ei pe Instagram cu noua silueta. Desigur, complimentele nu s-au lasat asteptate. Admiratorii au felicitat-o pentru ambitia si vointa de care a dat dovada. Odata cu noul look, vedeta a revenit si la tinutele wow, de altadata.

Celebra mamica a dezvaluit si reteta minune prin care a slabit: „Mananc la ore fixe, mananc cinci mese pe zi si mi-am facut eu, practic, o dieta de aproximativ 1.000 de calorii. Am analizele facute, dar ideea este ca nutritionistul mi-ar da cam acelasi lucru sa mananc. Am mai fost la nutritionist, adica nu as fi la prima abatere”.

Gabriela Cristea s-a luptat constant cu kilogramele in ultimii ani. Dat fiind faptul ca a trecut si prin doua nasteri. Intr-un interviu acordat pentru Antena Stars in toamna anului trecut, vedeta a anuntat, dupa nasterea micutei Iris, ca a dat jos aprozimativ 14 kilograme si ca nu se va opri pana cand nu va fi multumita de rezultate.

loading...
”Mi-am propus sa revin la o forma fizica foarte buna. Doar dieta. Am incercat sa fac niste pilates, dar nu am timp si am mai facut si niste exercitii de meditatie, de yoga.” a declarat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea si solistul Tavi Clonda sunt casatoriti religios din vara anului trecut si au impreuna doua fetite: pe Iris, care in curand va implini un an, si pe Victoria, care are doi ani si jumatate.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro