I-au explodat silicoanele! Raluca Dumitru a fost operata de urgenta!

Raluca Dumitru, una dintre cele mai wow prezente de pe micul ecran a trecut, de curand, printr-o situatie limita, de viata si de moarte, ea fiind supusa unei operatii de urgenta din cauza implanturilor mamare pe care le avea.

Mai exact, dupa ce s-a intors dintr-o vacanta de vis, Raluca Dumitru a ajuns direct la medic. Era, de cateva luni deja, deranjata de problemele cu bustul ei, dar lururile s-au inrautatit brusc pentru ea.

”Aveam dureri, dar mai usoare, inca de anul trecut, de prin vara. Am mers la medic, mi-a facut un RMN, mi-a spus sa revin dupa cateva luni la ujn nou control. Stiam ca, deja, implanturile mamare ale mele, care aveau 13 ani, sunt, sa zic asa, expirate, dar cum ma dureau putin si rar, am crezut ca totul va fi ok”, ne-a spus Raluca Dumitru, in exclusivitate.

Din pacate, problemele ei s-au agravat la inceputul acestui an. Si, mai mult chiar, au facut-o pe frumoasa bruneta sa nu mai reziste din cauza durerilor cumplite, Raluca Dimitru ajungand speriata la medic, din nou. ”Am mers din nou la medic, mi s-a mai facut un RMN si mi-au spus ca implantul mamar e spart, ca a explodat practic. Nu mai puteam, aveam dureri groaznice dupa ce s-a spart implantul cu silicon, asa ca, imediat, am mers la chirurg”, ne-a mai spus Raluca Dumitru.

loading...
Normal, avand in vedere diagnosticul, medicii au decis sa ii scoata implanturile mamare si, pentru ca si-a dorit sa se poata lauda, si in viitor, cu un bust perfect, Raluca Dumitru a schimbat implanturile. ”M-am operat si am schimbat implanturile. Acum sunt mai mari, e adevarat, dar mi s-a explicat ca era dificil sa fie puse implanturi de aceeasi dimensiune. Acum am 410 ml pentru fiecare implant, inainte aveam 300. Oricum, sunt fericita ca nu s-a agravat si mai mult situatia, daca mai stateam s-ar fi infectat, iar consecintele puteau fi dezastruoase, puteam chiar sa si mor”, ne-a mai spus Raluca Dumitru. Evident, recunoaste bruneta, este incantata de rezultat. ”Abia astept sa ma recuperez cum trebuie dupa operatie, sunt chiar curioasa cum arata noile implanturi”, ne-a spus Raluca Dumitru.
Dupa ce, alaturi de Razvan Botezatu, a fost exclusa din echipa matinalului pe care il prezentau de ani buni, cu succes, Raluca Dumitru pare sa nu isi mai doreasca sa se intoarca in televiziune. De altfel, intrebata de amicii sai, de fiecare data, focoasa bruneta a oferit acelasi raspuns. ”Am mai mult timp pentru mine, am timp si pentru afacerile pe care le derulez, nu cred ca vreau sa revin prea curand la televizor”, spunea Raluca Dumitru. Cu toate acestea, acum, dupa ce si-a schimbat implanturile mamare, Raluca Dumitru nu ar refuza sa intre intr-un show TV, cu conditia sa fie unul despre moda.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro