Jador, cel mai dureros mesaj, printre lacrimi amare

Jador e pe cale sa lanseze o noua piesa care va rupe, ca de obicei, topurile muzicale de profil. Doar ca de data aceasta, melodia pe care Jador o lanseaza pare sa fie inspirata din recenta lui poveste de iubire cu Simina, frumoasa concurenta pe care a cunoscut-o in casa Puterea Dragostei, show-ul-fenomen de la Kanal D.

Jador e pe cale sa lanseze o noua piesa care va rupe, ca de obicei, topurile muzicale de profil. Doar ca de data aceasta, melodia pe care Jador o lanseaza pare sa fie inspirata din recenta lui poveste de iubire cu Simina, frumoasa concurenta pe care a cunoscut-o in casa Puterea Dragostei, show-ul-fenomen de la Kanal D.

Din pacate pentru Jador, povestea de iubire s-a terminat trist pentru el si extrem de fericit pentru apetisanta bruneta, care s-a casatorit recent cu rivalul lui artistului, Alex Zanoaga, uin alt concurent al celui mai urmarit show tb matrimonial din Romania. Mai mult decat atat, cei doi urmeaza sa devina parinti, Simina fiind insarcinata in luna a saptea.

In piesa pe care Jador urmeaza sa o lanseze si din care va prezentam secvente de ultima ora, artistul plange in hohote in timp ce canta o melodie extrem de trista, cu un mesaj emotionant: “Cu cine sa ma cert! Cu tine sau cu el? Pe cine sa iert? Pe cine sa blestem? Sa fiti fericiti amandoi! Nu va mai feriti, am aflat de voi!”

loading...
Jador de la Puterea Dragostei a publicat pe pagina lui un video in care transmite un mesaj folosind titlurile melodiilor lui.
„Inconstiento, ai fost mireasa, te-ai crezut superioara si tu defapt esti o manza! Te pup”, a transmis Jador. Multi dintre fani s-au gandit imediat ca mesajul lui este pentru Simina, desi el nu a precizat cui ii erau destinate cuvintele.

„Ti-a luat-o altu. Daca erai bazat puteai sa o tii langa tine”, „Tot ce faci tu e pentru Simina”, i-au scris fanii emisiunii Puterea Dragostei lui Jador.

„Inconstienta, superioara, manza, dar nu este mireasa ta… Iti plange inima dupa ea”, „Bai, dar tu chiar esti prea de tot! Femeia si-a facut familia ei si tu tot dupa ea esti, scoti melodii si tot ce faci e despre ea. Nu ai demnitate deoc”, i-au mai scris internautii, siguri ca mesajul lui Jador era pentru Simina.

Jador a cantat intr-un club din Bacau chiar in seara in care Simina, fosta lui iubita de la Puterea dragostei, sarbatorea casatoria cu Alex Zanoaga. In timpul concertului ce a avut loc intr-un club, Jador nu a rezistat si a spus inca de la inceput, facand referire la unul dintre instrumentistii lui, poreclit ”Zanoaga”. ”Il stiti pe Zanoaga, s-a insurat azi”. Apoi, la un moment dat, Jador a facut o dedicatie care parea a fi trimitere la Simina, fosta lui iubita.

„Stii momentul ala cand o iubesti pe aia care e acasa si o iubesti si pe aia care e plecata, sau e altuia, sau e prin prejur”, a spus Jador al un moment dat cand canta o melodie ale carei versuri erau chiar o declaratie de dragoste. Au fost multi care au spus ca era o dedicatie pentru Simina, dar si altii ca era de fapt o trimitere catre Ella de la Puterea Dragostei.

Jador a suferit enorm dupa ce Simina, iubita lui de la Puterea dragostei, l-a ales pe Alex Zanoaga. Luni bune, Jador si-a plans dragostea pierduta si a compus mai multe melodii pentru ea.

Zanoaga nu a mai rezistat! A rabufnit imediat dupa nunta: ”Daca sunteti inapoiati…”

Simina si-a vazut de viata ei insa si de relatia ei cu Alex Zanoaga. Dupa ce a iesit de la Puterea Dragostei, Simina s-a mutat cu Alex si la scurt timp a ramas insarcinata cu el. Vineri, pe 10 ianuarie, cei doi fosti concurenti de la Puterea dragostei s-au casatorit civil, iar in aprilie vor deveni parintii unui baietel care va primi numele Dominic.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro