Jador de la Puterea Dragostei arunca cu bani! Imaginile au devenit virale

Jador de la Puterea Dragostei a facut mare valva pe internet dupa ce s-a filmat aruncand bani.

Jador de la Puterea Dragostei este unul dintre cei mai populari concurenti din emisiune. Artistul se bucura de un succesc nesperat si pe plan muzical si este cheam la mult mai multe concerte decat inainte de a participa in show-ul de la Kanal D.

Jador a devenit celebru si rezultatele nu au intarziat sa apara. Artistul face destul de multi bani la cantari, dupa cum a aratat chiar el, intr-un video devenit viral pe internet. Cantaretul scoate din buzunar un teanc de bancnote de 50 de euro si, pe ritmul muzicii, le arunca si si le pune fata.

Jador a cantat intr-un club din Bacau chiar in seara in care Simina, fosta lui iubita de la Puterea dragostei, sarbatorea casatoria cu Alex Zanoaga. In timpul concertului ce a avut loc intr-un club, Jador nu a rezistat si a spus inca de la inceput, facand referire la unul dintre instrumentistii lui, poreclit ”Zanoaga”. ”Il stiti pe Zanoaga, s-a insurat azi”. Apoi, la un moment dat, Jador a facut o dedicatie care parea a fi trimitere la Simina, fosta lui iubita.

loading...
„Stii momentul ala cand o iubesti pe aia care e acasa si o iubesti si pe aia care e plecata, sau e altuia, sau e prin prejur”, a spus Jador al un moment dat cand canta o melodie ale carei versuri erau chiar o declaratie de dragoste. Au fost multi care au spus ca era o dedicatie pentru Simina, dar si altii ca era de fapt o trimitere catre Ella de la Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro