Jador de la „Puterea Dragostei” in lacrimi.

Jador a avut parte de clipe de neuitat alaturi de Ella in cadrul galei „Puterea Dragostei”. Cei doi au dansat ca doi indragostiti pentru ultima data si au plans unul in bratele celuilalt.

Jador de la „Puterea Dragostei” in lacrimi. Urmele iubirii se vad in casa „Puterea Dragostei”. Concurentii emisiunii difuzate pe Kanal D au avut parte de un dans. Jador a dansat pentru ultima data alaturi de fosta sa iubita Ella de la „Puterea Dragostei”. Barbatul nu si-a putut stapani lacrimile de durere pentru iubirea sa pierduta: Ella. Jador si Ella de la „Puterea Dragostei” au purtat si un mic dialog in timpul dansului:

Jador de la „Puterea Dragostei”: Sper sa nu plang!

Ella de la „Puterea Dragostei”: De ce sa plangi?

Jador de la „Puterea Dragostei”: Nu stiu…

Ella de la „Puterea Dragostei”: Sper sa fii fericit si sa iubesti ceea ce ai ales!

loading...
Jador de la „Puterea Dragostei”: Taci!

Ella de la „Puterea Dragostei”: Si Dumnezeu sa binecuvanteze cu tot ce-ti doresti si nu ti-am vrut raul niciodata. De ce sa tac? Fa-ti teatrul!

Jador de la „Puterea Dragostei”: Taci!

Ella de la „Puterea Dragostei”: De ce sa tac? Asta-i adevarul. Succes, oricum, sa ai si tot, nu stiu…

Jador de la „Puterea Dragostei”: Taci!

Ella de la „Puterea Dragostei”: Nu plange, mai!

Jador de la „Puterea Dragostei”: Scuze, da asa mai fac…

Ella de la „Puterea Dragostei”: Aoleu! Dar eu nu pot…Dar de ce plangi?

Jador de la „Puterea Dragostei”: Nu stiu!
Ella de la „Puterea Dragostei”: Dar zi, de ce…

Jador de la „Puterea Dragostei”: Nu iti voi zice niciodata.

loading...
Ella de la „Puterea Dragostei”: De ce nu-mi zici? Spune! Vorbeste! Ca pleci, oricum! Spune!

Jador de la „Puterea Dragostei” in lacrimi. La finalul ultimului dans dintre cei doi, concurentii i-au aplaudat.Jador de la „Puterea Dragostei” in lacrimi. Ceilalti concurenti nu au putut ramane indiferenti la scena de dragoste dintre Jador si Ella de la „Puterea Dragostei”. Andreea Oprica si Andreea Pirui au fost navalite de lacrimi. Turcu si Roxana de la „Puterea Dragostei” s-au luat tandru in brate, iar ceilalti concurenti nu-si puteau stapani lacrimile cand l-au vazut pe Jador daramat.

Jador de la „Puterea Dragostei” in lacrimi. Ella de la „Puterea Dragostei” a transmis ca nu poate sa-l vada pe Jador asa. „Cand Dumnezeu inchide o usa, deschide undeva o fereastra..
Am ramas doar prieteni..
Imi doresc din toata inima mea, ca voi, sa ma sustineti pana la final indiferent de situatie!Voi sunteti sufletele mele frumoase ? ” a transmis focoasa bruneta pe contul sau oficial de socializare. Jador de la „Puterea Dragostei” in lacrimi. Jador de la „Puterea Dragostei” a transmis ca acum a invatat ce inseamna iubirea cu adevarat: „Nu am vorbit atat de mult despre acest subiect insa acum simt sa o fac in urma galei din aceasta seara…Ella este o femeie minunata pe care ma bucur ca am cunoscut-o si cu care am amintiri frumoase, in ciuda a ce s-a vazut la tv noi chiar am petrecut momente unice impreuna pe care nu le voi uita niciodata. Am gresit amandoi, poate unul mai mult si celalalt mai putin dar ea nu imi este o femeie indiferenta, tin la ea foarte mult si ii doresc tot ce este mai bun si frumos pentru ca merita.
Iti multumesc pentru tot ce am invatat de la tine si pentru tot ce am trait, ma bucur ca am reusit sa trecem peste momentele neplacute si sa ramanem prieteni. Voi fi mereu langa tine atunci cand ai nevoie si te voi sustine!! Multumesc draga mea… ”.

Jador de la „Puterea Dragostei” in lacrimi. De asemenea, Ella de la „Puterea Dragostei” a tinut sa mentioneze: „Ultimul dans ..
Dragilor, am ramas in relatii bune cu Jador , nu cu certuri.. am observat ca se speculeaza multe chestii in alte grupuri si nimic nu este adevarat. Multe presupuneri se fac.. si am zis sa lamurim aceasta chestie . Eu sunt foarte bine , lupt in continuare pentru ca voi sunteti alaturi de mine prin mesaje dar si prin voturile pe care mi le oferiti zi de zi pe site. Va iubesc.”

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro