Jador de la „Puterea Dragostei”, la mijloc in triunghiul amoros cu Ligi si Ella

Jador de la „Puterea Dragostei” s-a indragostit de Ligia, dupa sarutul dintre ei. Barbatul sustine ca este o femeie greu de atins si a simtit sa o sarute, fara sa se gandeasca la Ella.

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc in triunghiul amoros cu Ligi si Ella. Jador de la „Puterea Dragostei” s-a indragostit de Ligia, fosta concurenta a emisiunii care a reintrat in casa. „Asa am simtit, sa o pup…sunt instabil emotional. Nu a fost o joaca. Mi-e draga. Ligi mi se pare o femeie greu de atins. Nu poate sa o obtine oricine. Se respecta.” a declarat Jador.

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc in triunghiul amoros cu Ligi si Ella. Livian Pop i-a adresat o intrebare Ligiei de la „Puterea Dragostei”: „Ligi te-ai descalifica cu Jador?” insa concurenta a replicat: „E prea mult!”.

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc in triunghiul amoros cu Ligi si Ella. Bianca Comanici a adaugat ca lui Jador ii plac femeile care se lasa greu, iar Andreea a mentionat ca si pe a placut-o mult Jador si ca din cele sase fete, ea a fost aleasa lui din prima.

loading...
Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc in triunghiul amoros cu Ligi si Ella. Ella de la „Puterea Dragostei” a adaugat: „Jador plangea la telefon ca ma iubeste! Condamnati-ma! Daca plang, ma victimizez…”. Concurenta a plans incontinuu dupa sarutul dintre Jador si Ligia.
Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc in triunghiul amoros cu Ligi si Ella. Intrebat de Andreea Mantea daca simte ca Ella il iubeste, Jador a transmis: „Uneori am simtit ca ma iubeste, uneori nu! Dar cum m-am simtit eu, Ella, cand m-a sunat Culita sa ma intrebe daca poate sa faca ceva cu tine? Pana si joaca cu Philip m-a dernjat!”.

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc in triunghiul amoros cu Ligi si Ella. Ella de la „Puterea Dragostei” sustine: „Adica tu ai sentimente fata de mine si acum. Recunoaste ca ai sentimente fata de mine!”.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro