Jador si Ella de la Puterea dragostei s-au impacat!

Mariana de la Puterea dragostei a publicat un clip in care ii da de gol pe Jador si Ella. Cei doi par a fi impreuna.

Mariana de la Puterea dragostei a primit o lovitura teribila din partea Ellei, colega sa de competitie.

Inca indragostita de Jador, Mariana ii scrie in continuare mesaje, insa a suferit un adevarat soc in momentul in care a primit raspuns de la Ella, de pe telefonul cantaretului.

Mariana: Sa vedem ce a trimis Jador cacaciosul
Ella: Ce vrei, Mariano, ce tot scrii atat. Doamne, ce ai?
Mariana: Am zis?
Ella: Ce faci tu Mariana, la ora asta? De ce il deranjezi, hm? E tarziu, maine sunt filmari!
Mariana: Sa inteleg ca in toata perioada asta au jucat teatru? Nu mai inteleg nimic, i-a dat parola?

loading...
Mariana a facut toata conversatia publica, iar clipul a aparut astazi in mediul online, la cateva saptamani de la plecarea lui Jador din casa Puterea dragostei.

Nu se stie exact care este momentul in care Mariana a primit aceste mesaje, insa daca este sa ne luam dupa hainele pe care le purta Mariana si dupa manichiura ei, clipul cu Ella trimis de pe telefonul lui Jador pare a fi recent, de o zi sau doua.

Seara emotionanta la Puterea Dragostei. In urma nominalizarilor facute de concurenti, Jador a fost cel desemnat sa plece de la Puterea Dragostei.

Seara emotionanta la Puterea Dragostei. In urma nominalizarilor facute de concurenti, Jador a fost cel desemnat sa plece de la Puterea Dragostei. Plecarea lui a fost una trista si, in ciuda divergentelor pe care le-a mai avut in emisiune, el a lasat multe concurente cu ochii in lacrimi.

Poate ca cel mai romantic moment a fost despartirea de Ella. Cei doi s-au imbratisat si au dansat impreuna, pe o piesa de ramas bun. Ella a vrut sa-i transmita gandurile ei bune, la plecare, insa Jador nu a vrut sa auda nimic, fiind absorbit, parca, de ultimele clipe petrecute cu ea.

Ella: Sper sa fii fericit si sa iubesti ceea ce ai ales.
Jador: Taci.
Ella: Si Dumnezeu sa te binecuvanteze cu tot ce-ti doresti si nu ti-am vrut raul niciodata.
Jador: Taci.
Ella: De ce sa tac? Fa-ti teatrul.
Si nu ti-am vrut raul absolut niciodata.

La un moment dat, in timpul imbratisarii sale cu Ella, concurentul a izbucnit in lacrimi. Ella l-a intrebat ce s-a intamplat si de ce plange, insa el a preferat sa pastreze misterul. Inclusiv Andreea Mantea nu a reusit sa ii inteleaga reactia si ce secrete de dragoste ascund cei doi.

Inclusiv Andreea Pirui si Daiana au empatizat cu povestea lor si au avut lacrimi in ochi.

Andreea Mantea: Cum vei reactiona daca o vei vedea cu Ella alaturi de alt barbat in emisiune?

Jador: Nu ma uit la televizor, nu imi place, am treburi de facut. Dau ignore la pagina de youtube Puterea Dragostei, instagram, tot.
Mantea: Pare asa o iubire imposibila, de parca cine stie ce lucruri grave ati facut…
Jador: Nu vreau. Nevasta mea nu va fi asa. Iubesc ca asa sunt eu mai iubaret…Nu o sa imi para rau dupa ea. Le multumesc telespectatorilor ca m-au sustinut un an de zile aici. Emisiunea asta m-a facut ceea ce sunt in momentul de fata, de multumesc ca imi asculta melodiile, sa am incredere in mine.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro