Lino Golden s-a intors acasa de la Survivor Romania!

Lino Golden s-a intors acasa dupa eliminarea de la Survivor Romania.

Lino Golden a ajuns duminica pe aeroportul din Otopeni. A fost asteptat de prieteni, care i-au adus aminte ca il asteapta multe proiecte muzicale. Insa, momentul emosionant a fost cel in care si-a revazut iubita, care i-a sarit in brate si l-a sarutat.

Pentru prima oara la „Survivor Romania”, au fost propusi patru concurenti despre eliminare: Bogdan, Raul, Asiana si Lino. Inainte de vot, au fost mai multe schimburi de pareri intre coechipieri, fiecare si-a exprimat nemultumirile si cum ar trebui sa se dezvolte ei ca echipa. Ulterior, momentul mult asteptat a venit: eliminarea. Faimosul care a parasit competitia este Lino Golden.

”Sincer sa fiu am stat mai mult decat m-am asteptat. M-a intarit foarte mult experienta prin care am trecut. M-am distrat si pe traseu. In mintea mea este doar ce o sa mananc acasa. O sa-mi vad iubita, prietenii”, a declarat Lino, dupa ce a aflat ca iese din competitie.

loading...
„Pentru mine Survivor a insemnat maturizare, chiar daca am stat putin timp. Am invatat sa apreciez tot ce nu am pe insula. Mi-a placut foarte mult experienta asta”, a adaugat Lino.

In incheire, Lino a marturisit ca singurul lui regret este ca nu a slabit destul.

Lino Golden, pe numele sau real, Radu Carstea, in varsta de 22 de ani, este un tanar ambitios care a cunoscut celebritatea inca din adolescenta, dragostea pentru muzica si-a cultivat-o inca din copilarie.

„La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotararea ca treuie sa slabesc. Tin mine ca Alex Velea mi-a spus ca nu ma va mai ajuta sa slabesc, cand m-a prins ca nu ma tineam de dieta cu adevarat. Acela a fost momentul cand am devenit foarte serios in aceasta privinta. Primul lucru pe care am inceput sa il fac a fost acela de a alerga in parc, insa dupa doua minute mi s-a facut rau si eram pe punctul de a chema ambulanta. Atat dieta pe care o tineam, cat si sportul intens m-au ajutat sa slabesc foarte mult. Dupa prima luna, diferenta s-a vazut, atat in oglinda, cat si pe cantar; am reusit sa slabesc 10 kilograme. In trei luni de zile am slabit 30 de kilograme”, a povestit Lino Golden.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro