Livian de la Puterea dragostei, despre eliminare!

Livian de la Puterea dragostei a facut un nou vlog in care vorbeste despre eliminare.

In urma cu mai bine de o saptamana, Livian de la Puterea dragostei si-a cerut eliminarea, iar acum este criticat de anumite persoane pentru ca nu a plecat din emisiune.

„In mod normal nu as vrea sa ma leg sau sa duc discutia in directia altor persoane, insa o sa fac o ultima remarca.

Acum o saptamana am zis stop vot, gata, plec acasa. Eu de o luna sunt favorit tot timpul. De cand a plecat Jador eu am fost favorit.

loading...
Eu am tot primit mesaje in care mi s-a spus ca u vazut gala si ca nu m-am cerut la eliminare. Pai cum sa ma cer la eliminare, daca sunt favorit. Cum sa le cer fetelor sa ma elimine, daca eu sunt favorit. Eu v-am zis „STOP VOT”, o sa ma cer la eliminare in fiecare saptamana, asta daca eu nu sunt protejat.”, a spus Livian in cel mai recent vlog.

Livian a continuat sa-i ia apararea Biancai, fosta lui iubita, si in emisiunea Puterea Dragostei difuzata marti. El a intervenit in scandalul cu Daiana.
Daiana a avut un gest care l-a deranjat foarte tare pe Livian. Bianca a fost pus la zid de celelalte concurente de la Puterea Dragostei cand a intrat in emisiune dupa ce au aparut filmuletele cu ea in ipostaze compromitatoare. Dar, Daiana a facut un gest urat, care l-a enervat la culme pe Livian. Ea a luat o farfurie plina cu frisca si a incercat sa o murdareasca pe Bianca pe fata.

Livian a vazut faza si dupa ce a urlat din casa baietilor a venit in viteza si a injurat-o pe Daiana. Apoi, dupa difuzarea emisiunii, Livian a explicat intr-un live de ce a reactionat asa.

”Dintr-o data, Daiana cu o farfurie in mana, merge langa Bianca sa-i faca… nu o pot numi gluma, completati voi cum se numeste asta. Chestia asta se numeste bullyng, de cel mai jos nivel.

Mariana a stiu dinainte ce i se pregateste Biancai, de aceea s-a asezat langa ea si a pus perna. Eu am vazut ce se intampla, m-am ridicat si cred ca vreo 30 de secunde am urlat, am urlat. Cand am vazut, m-am dus nervos dincolo si m-am asezat intre ea si Bianca, cu scopul sa o opresc pe Daiana, nervos fiind, am injurat. Imi cer scuze pentru asta.
Daiana a tot spus de ce ma bag. Mai, oameni, pe langa faptul ca ea era in cea mai mica masura indreptatita sa faca ceva de genul ala. Erau acolo fete care aveau de ce…Bine, ea este ”soldatelul” cuiva din emisiune, voi va dati seama de asta…”, a spus Livian dupa ce a fost difuzata emisiunea in care Daiana a incercat sa-i dea cu frisca pe fata fostei sale iubite, Bianca.

Bianca a reintrat in emsiunea Puterea Dragostei dupa aparitia filmuletelor contorversate cu ea. Concurentii au o reactie dura fata de Bianca, dupa ce au aflat de videoclipurile cu ea. Livian continua sa fie alaturi de ea, dar relatia lor este pusa la indoiala de restul concurentilor din casa Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro