Livian, mesaj neasteptat dupa despartirea de Bianca

Ce a transmis concurentul de la Puterea dragostei.

Livian si Bianca de la Puterea dragostei trec prin clipe dificile de cand au anuntat ca s-au despartit. Lucrurile par sumbre pentru cei doi si, desi isi mai vorbesc, cei doi par ca nu mai gasesc drumul unul catre celalalt.

Si postarile celor doi de pe paginile de socializare au devenit mult mai serioase si daca inainte conturile lor erau pline de fotografii impreuna, acum Livian si Bianca au decis sa continue competitia separat.

In ultima imagine pe care a postat-o pe Instagram, fiul lui Nelson Mondialu’ a avut un mesaj clar pentru cie care ii sunt alaturi in aceste momente grele:

loading...
„Zilele negre nu m-au facut mai puternic.. mi-au dovedit cat sunt de puternic!”, a scris Livian in dreptul imaginii in care este extrem de serios.

„Livian, cei mai multi spun despre Bianca ca este o persoana rea si dificila, insa eu spun ca doar un barbat puternic alege o persoana dificila, ceilalti se multumesc cu una usoara. Va doresc sa fiti fericiti, sa va iubiti, ca invingatori sunteti deja. ???? / ????????Forta Livian si Bianca pana la finalul competitiei alaturi de voi?? / Asa este, esti cel mai puternic! Invata ca atunci cand ai obosit , sa te odihnesti putin si pe urma sa o iei de la capat!!! Stiu ca e greu, dar mai e putin!!cu tine pana la final!!????”, au fost doar cateva dintre comentariile fanilor.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro