Livian, primele explicatii despre Bianca de la Puterea Dragostei, dupa ce a vazut imaginile compromitatoare

Livian a publicat primul vlog in care a povestit ce a simtit atunci cand a vazut imaginile compromitatoare cu Bianca de la Puterea Dragostei.

Dupa aproape doua zile de tacere, Livian a publicat primul video in care vorbeste despre scandalul in care este implicata Bianca de la Puterea Dragostei. Recent s-a aflat ca bruneta a facut videochat si a fost protagonista unor filme pentru adulti care au devenit virale printre telespectatorii emisiunii.

„Prieteni, sustinatori, admiratori, fanatici, va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine si nu numai de mine, in momentele astea cruciale, ci foarte mare parte alaturi de Bianca. Subiectul acestui clip este reactia mea asupra celor aparute pe internet. Vreau sa va spun sa nu porniti pe ideea ca „vii si tu sa o scoti pe Bianca” sau „vii si tu sa o bagi pe Bianca si sa te scoti pe tine”. Eu vorbesc cat se poate de neutru, cat se poate de impartial, ca si cum as fi un simplu urmaritor, cu toate ca simt ce simt pentru Bianca si mi-a dovedit ce mi-a dovedit in lunile astea.

Acum trebuie sa va spun ce am simtit eu cand am vazut toate astea. Eu cu Bianca ne-am despartit de doua saptamani. Ne-am despartit pentru ca aveam noi discutiile noastre, in fine. In astea doua saptamani imi erau greu sa stau departe de ea, ei ii era greu sa stea departe de mine, ea dorindu-si sa ma recucereasca, si nu numai ea, ca si eu mi-am dorit, dar stiam ca ceva nu merge. Aproape a reusit, o sa vedeti in emisiune, au fost niste clipe extraordinar de frumoase.

loading...
Acum dupa doua zile stateam dupa Gala si primesc telefonul. Bang, Bianca: „Vezi ca a aparut ceva pe internet”. Zic: „Aoleu, ce a aparut?”.

Eu v-am zis inca de la inceput, Bianca mi-a zis ce a facut. Nu in mare parte, dar o idee mi-a zis. Mi-a spus ca au aparut alea pe internet, i-am zis „Stai linisita”, am simtit-o foarte agitata, s-a panicat, era chiar plin de poze. I-am zis sa nu ia totul asa in serios, s-a intamplat.

Apoi apar si restul! Am stat, am vazut, am zis „Manca-ti-as!”. Erau doua stari, am simtit doua sentimente. M-am gandit la ea, in ce postura a fost pusa, fiind divulgate acele clipuri si m-am gandit, am simtit chestia aia, cand iti vezi iubirea cu altul. E un pic deranj, chiar daca a fost in trecut. Am avut soc, dar am stiut ca daca ma exteriorizez fac mai mult rau, misiunea mea e sa o calmez, sa o fac sa inteleaga ce e de inteles, sa realizeze si sa actioneze in asa fel incat sa iasa cum trebuie sa iasa din situatia asta.

Ea m-a intrebat „tu nu esti nervos pe mine?!” Ba fata, eu sunt nervos pe tine pentu cum gandeai atunci, pentru inocenta ta din cap, din minte, ca te lasai dusa de cuvintele altora, puneai botul la ce iti spunea iubitul tau. E greseala ei, nu e de scuzat. Samburele vine de la ea, ca ea a avut decizia, ca da sau nu. Chiar daca te obliga, chiar daca nu te obliga, principalul vinovat e ea. Fac pariu si am vorbit, nicio fata nu ar face asa ceva, sa mearga la baiat sa-i spuna sa faca asta. De obicei, baiatul, la varsta respectiva, intre 18 si 20 si ceva de ani, vor sa faca bani din alte activitati, nu prin munca. Baiatul respectiv i-a propus, a obligat-o, a santajat-o emotional, ce i-a facut de a adus-o in pozitia in care ati vazut-o.

I-am zis: „Bianca, n-ai de ce sa-ti versi nervii, frustrarea pe altcineva, vina principala e a ta”. Sa nu uitam ca respectivul era pentru Bianca iubitul ei, familia ei, locuia cu el impreuna. Ea isi facea filmele pe care si le facea ea in cap, pe care si le fac fetele la 18 ani.

Fetelor, in viata voastra nu exista modalitatea asta de a-ti dovedi dragostea pentru cineva, facand chestii de genul. Nu ii dovedesti dragostea iubitului tau daca el iti cere sa te filmezi in timp ce nu-stiu-ce. (…) E de judecat faptul ca acel baiat a profitat de faptul ca Bianca era disperata dupa dragostea lui, de a-l vedea implinit. El a profitat sa faca bani, care la varsta respectiva nu cred ca au ajuns in buzunarele amandurora, el a profitat de faptul ca le avea si din ciuda ca Bianca a depasit situatia respectiva, pentru ea a fost o etapta, o etapa de care nu ar trebui sa fie mandra. Dar etapa aia a trezit-o la realitate, sper ca a invatat. Baiatul asta e de judecat ca, pe langa ca a expus-o, a si scos la iveala ce a scos sau a permis sa se afle, nu si-a dat interesul sa ingroape. Nu a gestionat situatia ca un barbat, daca era barbat nu facea ce a facut si nu o expunea.

loading...
Nu o privesc cu ura pe Bianca, nu am dezamagire, sunt lovit, simt nervi, dar nu pentru ce a facut, ci pentru ce a gandit in perioada aia. Dar nu pot sa reactionez urat. Era altceva daca vedeam chestiile alea in perioada in care era cu mine. Sa aflu ca ea facea videochat cand era cu mine, Doamne fereste! Multi v-ati intrebat de ce nu sterg pozele cu ea, de ce am mai pus vlog aseara, dupa ce au aparut toate alea. Nu ca nu am rusine, nici nu as avea de ce sa am. Gandul principal e sa o ajut pe ea sa treaca peste etapa asta, ea fiind singura, lovita din toate partile. Pe cine are langa ea, care nu-si doreste sa se afirme? Mai presus de toate, are nevoie de cineva in care are incredere si cu care impartaseste anumite sentimente. De asta am si pus clipul aseara, sa ii transmis ca sunt alaturi de ea, nu fac pasi inapoi cand situatia e… Respect ceea ce a fost intre noi, respect sentimentele pe care le avem si o sa am grija de ea toata viata, fiindca nu mi-a gresit cu nimic, sa ma insele, sa ma tradeze. O sa ma tin de promisiune. I-am explicat ce o sa urmeze, am pregatit-o. Primele doua zile au fost dezastrul de pe pamant, a fost greu, dar e tare. Ea e femeia care merge, se impiedica, plange, dar in timp ce plange se incarca cu putere. Bianca plange, dar cand isi revine are o tarie de se schimba total.

Asa cum ati vazut o alta Bianca in astea sapte luni, ea nu a calcat stramb nici macar cu o conversatie. Astea au fost niste greseli ale tineretii. Daca eu, despartit fiind de ea, ii tin partea, va zic chestiile astea foarte impartial, contra dracusorului care mi-ar zice sa profit. Nu aveti de ce sa blamati actul sexual in sine, aveti sa blamati situatia, ca a facut toate astea sub camera, filmati, ca a facut astea pentru bani. E de blamat ca s-a lasat prostita, dar nu ai cum sa blamezi actul sexual in sine. Ce femei nu fac asa ceva? Eu, pana la varsta mea, toate femeile pe care le-am intalnit si am avut ceva cu ele, nu a existat una la care sa ii zic „fa, apleca-te, tine” si ea sa spuna „eu nu fac, eu nu fac”. Nu a existat, va spun eu din propria experienta. Si femeia care spune asa ceva da dovada de ipocrizie.

Bianca, daca te uiti, sunt alaturi de tine si o sa treci prin asta”, a explicat Livian de la Puterea Dragostei.

SURSA: WOWBIZ.RO

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro