Livian si Bianca de la Puterea Dragostei parasesc impreuna emisiunea

Livian si Bianca de la Puterea Dragostei au luat amandoi o decizie importanta in afara camerelor de luat vedere.

Livian si Bianca de la Puterea Dragostei au luat amandoi o decizie importanta in afara camerelor de luat vedere.
Cei doi au discutat despre evolutia lor in emisiune, despre situatia lor actuala si au decis sa plece. Si nu oricum, ci impreuna.
Livian a fost primul care a venit cu aceasta initiativa si a povestit totul despre decizie pe vlogul lui.

„Impreuna cu ea am hotarat sa parasim amandoi casa. Initial, hotararea a fost sa plec eu. Nu am sfatuit-o sa faca nimic… Povestea dintre noi e cu multe suisuri si coborasuri, cu multe picanterii. (…) Si i-am spus zilele trecute, Bianca, uite, eu plec…chit ca sunt lucrurile calme in casa. N-are rost sa mai ramai, hai sa ne decidem amandoi. Noi nu ne putem permite sa mergem la cei din productie sa ne lase sa plecam, dar le putem spune indirect si speram sa inteleaga. Ea a fost de acord, a zis ca da. Nu i-am promis ceva, e constienta, fiecare merge pe drumul lui, dar ne avem in inima unul pe celalalt. O sa fim alaturi unul de altul, sarim in ajutor unul pentru altul.
Nu vreau sa dau foarte multe detalii, dar nu am mai vrut sa dau atentie, dar sunt tot felul de vloggeri acum care se folosesc de numele noastre si fac tot felul de acuzatii. Tu te ridici pe numele meu si pe al ei.”, a spus Livian.
loading...
Livian, fiul lui Nelosn Mondialu, ii ia apararea Biancai de la Puterea Dragostei in scandalul filmuletelor cu ea in ipostaze compromitatoare, care au fost facute publice in urma cu cateva zile.

Mai mult chiar, Livian, intr-un vlog, a demontat acuzatiile ca tatal sau, Nelson Mondialu, ar fi fost cel care a platit pentru ca respectivele imagini sa fie facute publice.

”Circula pe internet informatia ca tata a platit, ca el a vrut sa apara clipurile astea ca sa ne desparta. Fals! Alta persoana a facut lucrul asta, a difuzat videourile. O sa aflati pe parcursurile vlogurilor pe care le va posta atat Bianca, dar si eu. Incercand sa nu divulg mare lucru inaintea ei, pentru ca ea stie cum vrea sa-si gestioneze toata situatia, ea stie ce informatii vrea sa dea”, a spus Livian despre faptul ca tatal sau Nelson Mondialu ar fi platit pentru aparitia filmuletelor compromitatoare cu Bianca de la Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro