Lora, la spital dupa moartea mamei. Artista nu isi poate reveni din socul pierderii celei care i-a dat viata

Lora a trecut prin clipe grele la inceputul noului an, dupa ce mama ei s-a imbolnavit si a murit.

Lora s-a retras din viata profesionala o perioada pentru a se ocupa de viata personala. La scurt timp dupa ce a anuntat ca se retrage pentru o perioada, Lora si-a pierdut mama.

Durerea pierderii unui parinte nu se uita niciodata, iar Lora este de nerecunoscut la cateva zile dupa ce si-a ingropat mama.

Aseara, Lora a fost surprinsa de paparazzi Spynews in timp ce mergea spre spital alaturi de iubitul ei Ionut Ghinea. Din primele imagini se poate observa cu usurinta ca Lora este distrusa de durere si nu pare sa treaca prea curand peste suferinta provocata de moartea mamei.

loading...
Vedeta, insotita de iubitul ei, Ionut Ghenu, a ajuns la o clinica privata, acolo unde au stat de vorba cu mai multe persoane. Nu se stie care este motivul pentru care vedeta a ajuns la spital alaturi de iubitul ei. Dupa ce au plecat de la spital, cei doi s-au dus sa comande mancare de la un restaurant, dar nici macar iesirea in oras nu a mai inveselit-o pe artista. Lora a stat tot timpul cu capul plecat, potrivit Spynews.
Lora si-a condus mama pe ultimul drum, marti. Mihaela Petrescu, de care a fost foarte apropiata, a fost rapusa de o boala nemiloasa, pe care Lora a tot sperat ca o va putea invinge. Mama artistei s-a operat pentru prima oara in 2013, dupa care au urmat sedinte de chimioterapie care au afectat-o enorm. Alaturi de prieteni si de familie, au continuat sa lupte pana la sfarsit.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro