Lora si-a dat ultimatum! Nu mai asteapta sa se mute in casa visurilor ca sa devina mama

Lora si iubitul ei, Ionut Ghenu, sunt impreuna de cativa ani, isi doresc sa devina parinti, dar au tot amanat momentul. Artista ne-a explicat ca planul era sa devina proprietarii unei case spatiose, cu etaj, si abia dupa aceea sa aiba un copil. Din pacate, lucrurile nu le-au iesit, iar Lora a decis sa schimbe ordinea prioritatilor.

Pana cand vor avea propriul copil, Lora si Ionut Ghenu se bucura de compania unor animale de companie, pe care le trateaza ca pe adevarati membri ai familiei. Mai mult, artista e decisa sa devina mama, intrucat pierde timp pretios straduindu-se sa isi indeplineasca alte dorinte.

„Am doi copii, doi motani foarte obraznici, sper sa fac un copil care sa nu fie atat de obraznic ca ei. Nu ma sperie responsabilitatea de mama, doar ca eu tot am vrut casa inainte si tot timpul interveneau alte cheltuieli. Asta e singura faza, dar nu cred ca o sa mai astept prea mult, adica mi-am dat asa un ultimatum: ma apuc de treaba ca daca stau asa dupa casa, nu o sa fie niciodata momentul”, a declarat, pentru VIVA!, Lora.

Cantareata recunoaste ca dorinta de a-si construi casa visurilor s-a dus pe apa sambetei, iar banii stransi pentru ea au ajuns in alta parte.

loading...
Nu e in niciun stadiu, pentru ca s-a sistat tot, dar avem apartamentul nostru, doar ca nu prea avem loc, chiar daca e mare. Doar ca eu am nevoie de dressing, asta e treaba. Urma sa luam terenul, ne-am razgandit la locatie, dupa care am avut altceva de facut cu banii aceia, i-am investit. Sunt antreprenor si eu de cate ori am cate o idee sau mi se ofera cate o oportunitate si imi surade sunt si foarte curajoasa, imi place sa risc. Am amanat. Asta e faza, asta cred ca e cel mai mare defect al meu, incep sa il simt ca pe un defect ca pun cariera pe primul loc si cred cumva ca asta ar fi ordinea fireasca a lucrurilor: sa faci o casa intr-un anumit fel, sa fie totul pregatit perfect si dupa aceea sa vina copilul. Dar vorbesc cu foarte multe femei care imi spun sa nu mai fac asta, nu are sens, vin toate cand trebuie sa vina, nu trebuie sa mai aman formarea unei familii”, este convinsa cantareata.

In prezent, Lora si Ionut Ghenu se bucura de confortul unui apartament spatios, in care mai pot locui o perioada. Mai mult, indragostitii o au alaturi si pe mama artistei, care locuieste in acelasi imobil, dar la diferenta de un etaj.

„Locuiesc intr-un apartament in hotel, dar nu e in regim hotelier, ca ar fi fost cam scump, cred. Am doua apartamente cumparate acolo. Sunt pozitionate intr-o zona in care ne e usor sa ajungem unde avem treaba. Am nevoie de mai mult spatiu. Imi doresc P+1, mansarda, mi-as dori si demisol, imi doresc niste lucruri, dar trebuie sa mai tai din ele ca sa se poata intampla mai repede”, ne-a marturisit ea.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro