Mama Alexandrei Macesanu a primit imagini cu fiica ei!

Mama Alexandrei Macesanu a primit o fotografie cu fiica ei, iar femeia sustine ca in imagine este chiar fiica ei.

Mama Alexandrei Macesanu a primit in ultimele luni numeroase mesaje si poze de la diverse persoane care spuneau ca stiu unde se afla tanara de 15 ani, rapita in iulie 2019 de Gheorghe Dinca in Caracal.

Intotdeauna, mama Alexandrei Macesanu a spus ca in pozele sau filmuletele primite pana acum, si nu au fost putine, a spus ca nu o recunoaste pe fata ei.

Ei bine, de data aceasta, mama Alexandrei Macesanu este convinsa ca in poza este chiar fara ei.

loading...
”Este Alexandra in poza, sustin ca fata din poza este Alexandra. De cum am vazut-o am spus asta. Am primit zeci si sute de poze pana acum. Unele ni le-ai trimis si tu (n.r.: Alexandru Cumpanasu), primite la randul tau de la altii. Si lumea incerca sa ma convinga ca este ea. Ba ca are alunita, ba ca seamana altfel. Eu nu am putut sa spun ca este copilul meu daca eu o stiu. Acum a fost prima data si din prima am spus ca este Alexandra. Asa cum am vazut-o eu si din profil, anumite gesturi ale ei. Este ea”, a spus mama Alexandrei Macesanu intr-o convorbire telefonica cu Alexandru Cumpanasu.

Unchiul Alexandrei Macesanu a precizat ca poza este facuta intr-un aeroport din Europa, dar nu a vrut sa dea numele acestuia, iar Alexandra este insotita de alte persoane.

”Cu rezerva si calmul de rigoare, am inceput demersurile pentru a se verifica in doua state europene, fotografia fiind realizata intr-un aeroport de tranzit din Europa. Vorbim asadar de un spatiu public cu camere de inregistrare peste tot. Pentru familia noastra este vital sa stim adevarul: daca este sau nu Alexandra. Din pacate, ceea ce ingreuneaza acest proces este declararea decedata a Alexandrei de catre autoritatile romane insa la solicitare familiei aceste verificari vor fi totusi realizate in aceste state. Nici Teodora si nici eu nu am facut public locul unde a fost realizata fotografia, persoana care i-a dat informatia Teodorei sau fotografia”, a precizat Alexandru Cumanasu, unchiul Alexandrei Macesanu.

Alexandra Macesanu a disparut din iulie 2019, dupa ce Gheorghe Dinca a rapit-o si a dus-o in locuinta sa din Caracal. Desi barbatul, careia acum i se spune ”monstrul din Caracal” a marturisit ca a ucos-o pe Alexandra Macesanu, familia acesteia cansidera ca fata nu este moarta, ci sechestrata si dusa in strainatate. Dupa mai bine de 6 luni de cand isi cauta fata si vrea sa stie adevarul despre ea, mama Alexandrei este distrusa. ”Nu este clipa in care sa ma gandesc unde este Alexandra, ce face, daca mananca, daca este bine. Mi-e atat de greu, chiar daca fizic par bine, sufletul meu nu mai poate”, a marturisit mama Alexandrei Macesani

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro