Medicii i-au dat o veste crunta Danielei Crudu

Vestea soc a acestei dimineti a rascolit showbiz-ul romanesc. Dupa ce s-a aflat in urma cu cateva clipe ca Daniela a fost batuta cu brutalitate de iubit, acum fanii ei au aflat ca va fi operata de urgenta.

Conform surselor cancan.ro, Daniela Crudu ar fi fost batuta de iubitul ei cu brutalitate. In urma scandalului dintre ei, Daniela a ajuns la spital de urgenta. Crudu a bifat inca o controversa in viata ei amoroasa. Din pacate, desi vrea sa-si faca o familie, soarta ii arata cu fiecare barbat pe care-l intalneste ca nu e momentul sa se puna la casa ei. „Imi doresc un copil, nu neaparat sa ma marit. Dar imi doresc un copil. Atunci cand o sa intalnesc pe cineva, sa ma linisteasca. Pana atunci nu am obilgatii, nu sunt maritata, nu am familie, de ce sa nu ma distrez?”, marturisea nu cu mult timp in urma Crudu.

Traumele suferite in urma loviturilor primite de la iubit i-au adus vesti triste de la medici. Tanara are nasul spart, un traumatism cranio-cerebral si o entorsa la glezna. Mai mult decat atat, o asteapta alte clipe grele, pentru ca urmeaza sa fie transferata la o alta clinica unde se poate face operatia. “E posibil sa fie transferata la un spital cu garda ORL pentru operatie. E inca la UPU, urmeaza sa decida medicii. La Spitalul Universitar nu poate fi operate la nas, dar medicii spun ca cel mai probabil o sa aiba nevoie de aceasta operatie”, au dezvaluit surse din cadrul unei unitati spitalicesti, pentru sursa citata.
loading...
„La data de 09 februarie a.c., in jurul orei 5:30, Sectia 25 Politie a fost sesizata prin apel 112 de catre o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul ca este agresata fizic de iubitul ei. Politistii sositi la fata locului, au luat legatura cu persoana vatamata care si-a rezervat dreptul de a depune plangere la acel moment”, informeaza Politia Capitalei.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro