MIRELA VAIDA, IN LACRIMI DUPA MOARTEA UNUI CUNOSCUT ACTOR.

Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi in momentul in care i-a adus un omagiu unui cunoscut actor de la noi, care s-a stins saptamana aceasta. Regretatul artist ocupa un loc important in inima prezentatoarei care este si actrita. In cadrul emisiunii pe care o modereaza in direct, vedeta Antenei 1 a transmis un mesaj emotionant in memoria actorului indragit, dar si pentru familia pe care a lasat-o in urma.

In cadrul editiei de ieri de la “Acces Direct”, Mirela Vaida a vorbit despre plecarea actorului Paul Talasman de pe aceasta lume la 67 de ani. Carismatica artista avea o relatie apropiata cu acesta si au jucat de cateva ori pe aceeasi scena. Decesul lui i-a sfasiat sufletul de suferinta.

“Pentru colegii mei de la Teatru de Revista, vreau sa le spun ca sunt alaturi de ei si de familia celui care a fost actorul Paul Talasman, care a plecat de langa noi zilele trecute. Un mare regret si o mare pierdere pentru un om extrem de drag, alaturi de care noi am creat si am jucat in multe spectacole de Revista”, a declarat Mirela Vaida in cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Cu vocea tremuranda, vedeta de la Antena 1 a transmis un mesaj pentru sotia si copiii regretatului actor si a facut o promisiune sfasietoare.

loading...
“Paul Talasman, ne este gandul la tine, Dumnezeu sa te ierte, la copiii tai si la sotia ta pe care ai lasat-o in urma, iar noi, colegii de la «Revista» (n.r.: Teatrul de Revista ‘Constantin Tanase’), vom juca de acum incolo si pentru tine. In fiecare zi ne vom gandi ca ne lipsesti. Asa ca Teatrul de Revista, condoleante si, inca o data si familiei lui Paul Talasman, condoleante!”, a mai spus prezentatoarea in timp ce lacrimile i se rostogoleau pe obraji.
Regretatul actor Paul Talasman a fost inmormantat in urma cu patru zile in Cimitirul Straulesti 2 din Capitala.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro