Nelson Mondialu’, reactie dupa despartirea lui Livian si a Biancai

Cum a reactionat omul de afaceri.

Vestea ca Livian si Bianca s-au despartit a cazut ca un soc pentru multi dintre fanii emisiunii „Puterea dragostei”. Cei doi au fost impreuna timp de de sapte luni, iar Livian a decis sa puna punct acestei povesti.

Printre cei care s-au bucurat foarte mult de aceasta veste a fost chiar Nelson Mondialu’, care inca din prima clipa a fost impotriva Biancai. Nu doar o singura data a intervenit in emisiune si a incercat sa ii desparta, insa Bianca si Livian au reusit sa treaca mai departe si sa le demonstreze ca sentimentele lor sunt puternice.

Insa, dupa o vizita pe care a avut-o acasa la parintii sai, Livian a anuntat-o pe Bianca in editia de ieri ca nu crede ca relatia lor va continua.

loading...
Nelson Mondialu’ s-a filmat in timpul emisiunii de aseara, in timp ce se bucura foarte mult pentru ca Bianca si Livian nu mai sunt impreuna.

„I-am despartit, i-am despartit! Va pupa tata Nelson. Eu sunt seful sefilor, aoleu si vai de mine, bobocioilor, m..e. Like si share. Lasa sa planga. Decat sa planga peste 15 – 20 de ani, mai bine sa planga acum. Victorie”, a spus Nelson Mondialu’ pe pagina sa de socializare, iar fanii au fost socati:

„Sincer mi-e dor de Nelson fara dinti…..era un om mai simpatic si cu glume la el….acesta nu il cunosc nu il pot privi ma cutremura si mi se pare ca este cel mai mare dusman al copilului lui…..Parca s-a transformat intr -un extraterestru dintr -o alta galaxie….speram ca acest om sa devina acel tatic cu vocabular mai colorat dar super simpatic sa revina cu picioarele pe pamant!! ”

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro