POZA FETEI DIN CARACAL, GASITA IN BAGAJUL UNUI INTERLOP ROMAN DIN ITALIA

Unchiul Alexandrei Macesanu a facut o dezvaluire-bomba, anuntand ca urmeaza o arestare importanta in Italia. Alexandru Cumpanasu a anuntat, in mediul online, ca va fi arestat un personaj care are legatura cu ancheta desfasurata in cazul Caracal, iar aceasta informatie este de natura sa ”puna paie pe foc” in toata aceasta poveste tragica din care nu lisesc, inca, numeroase semne de intrebare ramase – cel putin deocamdata – fara raspuns.

Alexandru Cumpanasu nu a oferit mai multe detalii, rezumandu-se la a scrie ca arestarea respectiva are legatura cu familia Dinca, clanul Baboi si rapirea celor doua fete, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu.

“(…). Atat pot spune: urmeaza o arestare importanta in aceasta seara in Italia??? Are legatura cu familia Dinca, clanul Baboi si rapirea fetelor??? Statul roman, facut de ras in ultimul hal!! Meritul prietenului meu sa fie al lui. Si il felicit. Veti vedea??? #oromaniefaraviolenta #oromaniefaraclanuri #oromanieputernicasiprospera #112vreausatraiesc”, a scris Alexandru Cumpanasu pe pagina sa de socializare.
loading...
Ei bine, un anume Nelu a fost arestat de carabinieri si, dupa ce acestia i-au verificat bagajele, au descoperit – potrivit spynews.ro – aproximativ 300 de fotografii cu copii. Printre ele se afla si o fotografie a Luizei Melencu. Mai mult, carabineirii ar fi descoperit si un schimb de mesaje, iar unul dintre acestea este socant. „Ce pret vrei pentru Luiza?”, ar fi scris niste albanezi lui Nelu, negociind eliberarea Luizei.
Rok Xavi, jurnalist de investigatii prezent atunci cand a fost arestat Nelu, a declarat ca – din punctul sau de vedere – Luiza Melencu este bine. „Pot sa spun ca Luiza este bine. Asta este ce cred eu”, a spus respectivul jurnalist, potrivit sursei citate mai sus.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro