Prima reactie a mamei Biancai, dupa ce s-a aflat de scandal

Ce a facut mama concurentei, dupa ce s-a aflat despre trecutul fiicei sale.

Printre cei mai afectati de scandalul momentului, in care Bianca de la Puterea dragostei a intretinut relatii intime in fata camerei se afla familia concurentei, dar si prietenii sai.

Zilele trecute, fratele Biancai le-a spus unor apropiati ca mama sa a facut atac de cord si ca nu a mancat nimic doua zile, dupa ce s-a aflat ce a facut fiica sa in urma cu cativa ani.

In urma cu doua zile, mama Biancai a fost din nou activa pe retelele de socializare si a distrbuit o filmare despre regretele pe care le au oamenii aflati aproape de moarte.

loading...
Pe data de 15 februarie, mama concurentei a distribuit un articol numi „Corpul se vindeca singur daca bolnavul intelege cauza bolii”, iar una dintre prietenele sale i-a transmis un mesaj cutremurator:

„Va rog din suflet, ajutati-o pe Bibi sa treaca peste tot, sa nu intre in depresie rau sa se sinucida sau sa faca altceva, mie imi este teama ca unii asa isi doresc. Va rog din suflet”, i-a scris o prietena virtuala mamei Biancai.

Fosta iubita a lui Livian nu isi poate reveni de cand s-a aflat ca a intretinut relatii intime in fata camerei cu un fost iubit. Ricardo a dezvaluit in cadrul unui vlog ca el crede ca insusi fratele Biancai a introdus-o in aceasta industrie.

WOWbiz.ro a luat legatura cu Bianca Comanici. Aceasta a negat vehement acuzatiile lansate de fostul ei coleg, Ricardo.

„E o aberatie ca Ricardo sa spuna ca eu am facut ceva intr-un studio de videochat care ar fi apartinut fratelui meu. Nici pomeneala de asa ceva. De altfel, nici nu stiu ca fratele meu sa se fi ocupat vreodata cu asa ceva. Nu am vazut vlogul lui Ricardo, dar banuiesc ca vrea sa aiba si el subiect pentru vizualizari. In orice caz, eu nu am discutat cu fratele meu despre acest subiect, nu am facut nimic in colaborare cu fratele meu. Nici nu stiu, asa cum zice el, ca el sa fi colaborat vreodata cu vreun studio de videochat sau sa fi avut fete care sa lucreze in acest domeniu”, a spus, in exclusivitate, Bianca de la ”Puterea Dragostei” cu privire la acuzatiile care i-au fost aduse de Ricardo, ei si fratelui sau.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro