Probleme de sanatate pentru Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca are probleme de sanatate in puscarie. Barbatul suspectat ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza a cerut ajutor medical si tratament de specialitate, anunta Romania TV. Mai mult, de acum Gheorghe Dinca este singur in celula din zona de maxima siguranta de la Penitenciarul Craiova.

Gheorghe Dinca s-ar fi plans ca nu mai poate face fata presiunii la care a fost supus in toata aceasta perioada.

Potrivit unor surse wowbiz, Gheorghe Dinca ar fi cerut paza dubla, pe motiv ca ii este teama de familiile Luizei si Alexandrei.

„La puscarie este pazit foarte bine, iar la tribunal, isi doreste sa fie la fel, pentru a se evita incidentele cu parintii suparati”, au dezvaluit persoane din caz.

loading...
De asemenea, criminalul din Caracal nu pare a sta bine din punct de vedere psihic. In ultimul timp, Gheorghe Dinca s-ar fi plans ca nu mai suporta presiunea la care a fost supus. „S-a plans ca nu mai rezista in celula, ca vrea sa se termine totul. Nu se simte bine si il afecteaza orice lucru, mai ales ca procesul va fi unul dur. Omul a zis clar…”nu mai pot, o sa clachez”. Cam asta este starea lui acum”.

Gheorghe Dinca si Stefan Risipitianu au fost trimisi in judecata in data de 15 ianuarie, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol si profanare de cadavre.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro