Ricardo, dupa ce a vazut filmuletele cu Bianca

Si fostii concurenti de la Puterea Dragostei si-au spus parerea dupa ce au vazut filmuletele incendiare cu Bianca. Deea o compatimeste pe Bianca, insa Ricardo spune ca s-a facut dreptate.

Deea, fosta concurenta la Puterea Dragostei, care isi traieste acum povestea de iubire cu Ricardo in afara show-ului, spune ca nu se astepta sa vada astfel de imagini cu Bianca. Deea a vorbit intr-un vlog despre Bianca, dar a povestit si o discutie mai veche dintre ea si Bianca, din perioada in care amandoua se aflau la Puterea Dragostei.

Chiar daca Deea vorbeste frumos despre Bianca de la Puterea Dragostei si il sfatuieste pe Livian ”sa-si asculte inima”, Ricardo se pare ca nu a uitat vechile sale scandaluri cu Bianca.

Desi, Ricardo, iubitul Deei, o cunoaste mai bine pe Bianca de la Puterea Dragostei, acesta nu a vrut sa vorbeasca despre aceasta si nici despre filmuletele care au aruncat in aer casa Puterea Dragostei. ”In ultima zi din emisiune, Bianca a facut-o tarfa pe Deea. Asa, ca idee sa vedeti si voi ce suflet are Deutza mea! Eu nu sunt de acord cu parerea ei din vlog de asta am si refuzat sa ma implic in acest subiect, deoarece am trecut si eu prin ce trece iubitul ei si ea radea”, a scris Ricardo despre Bianca.

loading...
Ricardo s-a referit la perioada in care el era iubitul Ralucai Munte, iar despre aceasta s-a aflat ca a facut videochat. Atunci, Raluca a recunoscut si a marturisit ca a facut-o pentru bani. Ricardo, care atunci era iubitul Ralucai, sustine ca atunci Bianca radea de el.

”Eu nu am avut asteptari de la Bianca in privinta asta, dar e clar ca nu poti cunoaste o persoana in cateva luni. Acum, mi-am dat seama ca nu o cunosteam pe Bianca deloc.

La un moment dat, vorbind despre Ricardo, Bianca mi-a povestit despre fosta lui iubita, se referea la Raluca. Si mi-a spus ca a stat cu ea in camera, ea (n.red Raluca) avea un vibrator si i l-a pus ei in geanta, iar dupa aceea a zis in emisiune ca vibratorul este al Biancai. Eu, in momentul acela, o compatimeam. Acum, dupa ce am vazut filmuletele, cred ca (n.red vibratorul) era la comun.

Dupa ce am vazut clipurile, nu-mi vine sa cred! Si mai cred ca de cand este cu Livian, Bianca s-a schimbat mult. Nu cred ca Livian stia de aceste clipuri pentru ca, la cum l-am cunsocut eu pe el, nu cred ca ar fi acceptat asa ceva.

loading...
Vreau sa-l sfatuiesc pe Livian sa faca ce-i spune inima, sa nu se ia dupa gura lumii”, a spus Deea intr-un vlog despre Bianca de la Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro