Roxana de la „Puterea dragostei”, mesaj neasteptat pentru Turcu

Roxana a fost si este inca una dintre cele mai controversate concurente de la „Puterea dragostei”.

Cu o personalitate puternica, cu o atitudine exploziva si cu firea sa extrem de sincera, Roxana ii atrage pe baieti ca un magnet. Dar acestea nu sunt singurele calitati ale tinerei, ea fiind, de departe, si una dintre cele mai frumoase concurente din show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D.

Roxana are grija de corpul sau, fiind mereu atenta sa se hraneasca intr-o maniera cat mai corecta si sa fac in mod regulat exercitii fizice si mai are un avantaj – a mostenit frumusetea de la mama sa.

Desi au traversat momente extrem de dificile si au fost la un pas de a se desparti definitiv, Roxana si Turcu au decis sa mai dea inca o sansa iubirii lor si sa isi continue relatia.

loading...
Ieri, Roxana a tinut sa ii transmita iubitului ei, un mesaj de suflet, prin intermediul contului ei de socializare. Semn clar ca inca se iubesc.
„Iubitul meu, unic, credincios, aparator si prieten afectuos! Ai devenit viata mea, iar de ziua ta vreau sa iti ofer jumatate din propria mea fericire! Iti doresc sa fii puternic nu numai fizic, ci si in suflet! Crede ca totul va fi bine. Noroc, implinirea dorintelor si, desigur, dragostea noastra vesnica!”, a scris Roxana.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro