Roxana si Turcu s-au impacat din nou!

Roxana si Turcu sunt din nou impreuna! Turcu a postat o fotografie bomba cu Roxana pe contul lui de Instagram. Imaginea spune totul!

Turcu o tine, protector, pe Roxana de brat. Imaginea cu cei doi impreuna a fost postata de Turcu pe Instagram cu doar o ora in urma.

Poza a adunat rapid aproape 2.000 de aprecieri pe Instagram.

Roxana si Turcu au, probabil, cea mai tumultoasa relatie pe care a avut-o vreodata un cuplu de la „Puterea dragostei”. De altfel, majoritatea relatiilor Roxanei in show, atat cu Andy, cat si cu Mocanu au fost explozive. Roxana a mai fost cu Iancu, dar fara scandal si a cochetat, la inceput, cu Valentin.

loading...
In editia de ieri, Roxana si Turcu au traversat un nou episod de cearta violenta in casa „Puterea dragostei”. Conflictul lor a plecat de la mici sicanari si a ajuns la jigniri grave si chiar violenta.

Roxana si Turcu s-au cunoscut in afaara emisiunii si au ajuns sa formeze un cuplu, insa relatia lor a fost presarata cu multe obstacole si certuri teribile.

Roxana a facut furori printre baieti inca de la intrarea sa in casa in primul sezon „Puterea dragostei” cu trupul ei intens lucrat la sala de forta. Aceasta a dovedit mereu ca are grija de corpul ei, fiind mereu atenta sa se hraneasca intr-o maniera cat mai corecta si sa fac in mod regulat exercitii fizice si mai are un avantaj.

De la dezamagirea traita cu None, Roxana a fost de-a dreptul cucerita de Andy, care i-a furat inima iremediabial. Cei doi au format un cuplu frumos, insa magia iubirii avea sa dispara dupa doar cateva luni, cand a survenit despartirea care parea inevitabila, dupa ce Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.

loading...
Fara sa piarda timpul, Roxana s-a indragostit de Mocanu, alaturi de care a trait o iubire scurta dar intensa. Insa totul s-a destramat dupa ce si-a facut aparitia Iancu. Dupa despartirea de Mocanu, Roxana s-a indragostit de Iancu, fata de care a avut si inca are sentimente, desi au decis sa puna capat relatiei lor, in urma unor neintelegeri. Dupa despartirea oficiala de Iancu, Roxana a decis sa ramana prieteni si mai mult decat atat, au inceput o colaborare pe plan profesional, cei doi au acceptat sa apara impreuna in videoclipurile lui Culita Sterp.

Roxana a revenit in casa „Puterea dragostei” si in cel de-al doilea sezon al emisiunii, mai hotarata ca oricand sa isi gaseasca jumatatea mult visata. La scurta vreme de la revenirea in cadrul show-ului, Roxana a dezvaluit ca are o relatie in afara emisiunii, cu nimeni altul decat Turcu, de care a declarat ca s-a indragostit nebuneste si pe care si l-a dorit in casa „Puterea dragostei”, pentru a-si continua idila.

Insa dupa intrarea lui Turcu in emisiune, relatia lui cu Roxana a inceput treptat sa aiba de suferit, din cauza geloziei excesive manifestata de ambii concurenti. Certurile, reprosurile dure si chiar comportamentele violente nu au intarzit sa apara si cei doi indragostiti au ajuns sa puna capat relatiei lor.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro