Scandalul in care e implicata Bianca de la Puterea Dragostei ia amploare

Detalii socante ies la iveala. Baiatul cu care apare Bianca de la Puterea Dragostei facand video chat arunca bomba.

Dupa ce a fost acuzat ca a postat filmuletele compromitatoare cu Bianca intretinand relatii intime, fostul iubit al acesteia a facut un video in care a explicat ca nu e a facut publice imaginile. Tanarul spunea ca nu avea niciun interes sa faca asta, cu atat mai mult cu cat apare si el si stia ca ea era minora la acea perioada si ar fi fost suficient sa le puna pe cele cu Bianca in care apare singura.

„Multumesc frumos, sunteti foarte dragute. Am spus chiar de la inceputul videoului ca nu-mi doresc sa intru in jocul asta si nu-mi doresc sa fac parte din showbizul asta online. Cat or sa vada acolo cateva mii, e ok, e destul. Oricum pe mine ce ma intereseaza este sa ajung cat mai repede la PROCES si sa-l castig bineiteles dupa care am sa fac eu un video si am sa zic concret povestea cap coada care e ceva…nebunie rau de tot si atunci o sa aveti materiale pentru cateva luni bune.”, a spus fostul iubit al Biancai intr-un mesaj pe care l-a transmis vloggeritelor Reea si Tina care l-au invitat sa vina si sa povesteasca cum au stat de fapt lucrurile.
loading...
Tanarul a mai mentionat ceva despre un proces ceea ce inseamna ca autoritatile sunt si ele implicate si cineva va plati cu siguranta pentru asta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro