SOTIA L-A ”ARESTAT LA DOMICILIU” PE FLORIN SALAM!

Niciun cuvintel nu a scos Florin Salam de trei zile, dupa nedoritul „show” pe care l-a facut cu partenera de viata, Roxana Dobre, duminica, la doua dimineata. Celebrul manelist sta, acum, inchis in locuinta lui din ”cartierul milionarilor” si asteapta, probabil, ca timpul sa mai spele din ”pacate”.

”A disparut Salam!” Cam asa ar suna anuntul pe care l-ar face rudele si cunoscutii celebrului manelist, pentru ca, de trei zile, nimeni nu l-a mai vazut. Florin s-a retras, nu, nu din muzica pe care oamenii cu chef de petreceri o asculta chiar si cu lacrimi in ochi, ci, pur si simplu, din ”peisaj”. Nu mai vrea sa dea ochii cu nimeni pana cand nu-i trece supararea…

Pana nu-i trece ei, Roxanei Dobre, supararea! Asta dupa ce Florin a facut mega-scandal in fata locuintei sale, aflata in ”cartierul milionarilor”, potrivit surselor CANCAN, iar Roxana lui, foarte probabil viitoarea sotie, i-a dat ”arest la domiciliu” pana cand se va linisti.

Roxana Dobre chiar nu glumeste, de data asta, dupa ce si-a vazut sufletul-pereche tulburat, rupandu-si hainele de pe el si facand scandal monstru. Secventele imortalizate, chiar in fata locuintei manelistului, sunt argumentul deplin ca femeia a pus piciorul in prag. Ce s-a intamplat dupa incident? Doua taxiuri au ajuns chiar in fata blocului in care Salam si Roxana s-au ”baricadat”.

loading...
Din primul a coborat o tanara care, repejor, si-a facut drum catre locuinta celor doi si a intrat. Nu a durat mult pana cand a aparut incarcata precum un brad de Craciun: haine peste haine in bratele femeii, care abia a reusit sa le impinga in taxi. Dupa toate aparentele, artistul si Roxana au chemat-o pentru a le duce la spalat.

Din cealalta masina a coborat un ”omulet”, si el cu ”suprasarcina” in maini: doua plase imense! Cu siguranta a fost o comanda speciala cu de-ale gurii, pe care aceiasi Florin si Roxana o facusera. Baiatul de la ”servire” s-a furisat la randu-i catre locuinta, unde a predat ”coletele”. A revenit, si el, la taxiul care-l ”aruncase” in zona manelistului ”sechestrat” de iubita. Probabil, va face zilnic traseul, pana cand Roxana Dobre va considera ca lui Florin i-a venit mintea la cap.

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre si Florin Salam a inceput in vara anului 2014, intr-un club din Bucuresti. Relatia lor a devenit stabila, dupa ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatalui brunetei. Florin Salam are doua fetite si un baiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania si Simon Stefan.

In ciuda ultimelor episoade incarcate de tensiune, Florin Salam si Roxana Dobre nu ar avea ganduri de despartire. Mai mult, artistul isi doreste sa ”egaleze” scorul dintre baieti si fete, asa ca ar vrea ca partenera lui sa aduca pe lume, cat de curand, un baietel.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro