SOTUL VULPITEI, LUAT LA MISTO DE NARCISA GUTA.

Telenovela Vulpita-Viorel a ajuns si la urechile Narcisei Guta. Manelista nu a avut nicio retinere sa-si spuna punctul de vedere cu barbatul care a luat-o de sotie pe Veronica Stegaru. Fara menajamente, fosta sotie a lui Guta l-a facut praf pe Viorel, un om simplu, de la tara!

In urma cu o luna, Viorel si Veronica Stegaru apareau pentru prima data pe sticla. Emisiunea Acces Direct i-a dat ocazia vulpitei sa-si spuna povestea de viata, dar totul s-a dovedit a fi o minciuna fara limite. Vulpita a marturisit ca a fost violata de 3 barbati, dar, ulterior…s-a aflat ca totul s-a petrecut, de fapt, cu acordul ei. Mai departe, Veronica a povestit ca nu vrea sa se mai intoarca acasa, la Vaslui, alaturi de Viorel, chiar daca cei doi au impreuna o fetita de doi ani.

Printre cei care nu s-au ferit sa-si spuna parerea pe internet cu privire la cei doi si la circul pe care il fac pe micul ecran se numara si Narcisa Guta. Manelista a postat un clip video amuzant in care il jigneste, fara menajamente, pe Viorel Stegaru.
loading...
„Mesaj pentru Viorel, numarul 1 fara un sfert. Auzi vorba scurt si pe doi, pentru limba romana apasa tasta unu’, Viorel nebunu”, a spus Narcisa Guta, pe contul sau de Facebook, fara nicio retinere. Cu toate acestea, manelista nu a mentionat nimic legat de Veronica, cea supranumita sotia vulpita care vrea sa devina celebra si chiar sa apara in videoclipurile lui Tzanca Uraganul, barbatul despre care a povestit ca i-a cam pus capac!

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro