Tatal Danielei Crudu a aflat de la reporteri ca fiica lui a fost mutilata in bataie de iubitul croat

Daniela Crudu a ajuns mutilata la spital, dupa un conflict dintre ea si iubitul ei.

Daniela Crudu a ajuns mutilata la spital, dupa un conflict dintre ea si iubitul ei.

Un apel la 112 facut la 112 la ora 05.30 dimineata anunta cosmarul prin care trecea Daniela Crudu. Vedeta a sunat sa ceara ajutor dupa ce fusese batuta si data afara din casa de iubitul ei, un barbat croat care traieste in Romania si detine un apartament in zona Prelungirea Ghencea.

Echipajul de politie a gasit-o pe Daniela afara, desculta si plina de sange.

„Sectia 23 de Politie a fost sesizata prin apel la 112 de catre o femeie de 30 de ani cu privire la faptul ca este agresata de iubitul ei. Politistii sositi la fata locului au luat legatura cu persoana vatamata, care si-a rezervat dreptul de a depune plangere la acel moment. „, a declarat Ciprian Romanescu, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.

loading...
Daniela Crudu a fost transportata de urgenta la spital, dar medicii au stabilit initial ca nu este nevoie de internare. Fosta asistenta TV s-a intors apoi la urgenta, de data aceasta pe targa, cu dureri insuportabile de la leziunile interne produse de lovituri.

Medicii au stabilit ca vedeta are nasul spart, piciorul rupt si mai multe traumatisme pe corp.

Pentru ca Spitalul Universitar nu are sectie de ORL, s-a decis transferul vedetei la o clinica privata, unde a fost operata la nas.
In tot acest timp, tata Danielei Crudu nu a stiut nimic din ce se intampla.

„Nu stiu nimic de ce se intampla cu fata. Poate o sa ma duc mai tarziu (nr. la spital). Nu am vorbit cu ea…daca nu avea telefon nu stiu nimic. „, a declarat ea, potrivit Stirile Kanal D.

Tatal, ca si toti membrii familiei, o stiau pe Daniela fericita alaturi de iubitul croat.
Chiar de Sarbatori fusesera impreuna la ski, in zona Tirol din Austria, de unde vedeta a postat continuu fotografii si imagini video cu vacanta de lux in care era rasfatata de barbatul de langa ea.

Mai mult, Daniela Crudu a postat si imagini de la reclame pe care le realiza pentru diverse produse, semn ca ii mergea bine si financiar, nu numai in dragoste.

Desi vedeta a renuntat sa depuna plangere pe numele iubitului pe care a ales sa il tina ascuns chiar si in pozele postate din vacanta in Austria, politia s-a autosesizat si a deschis dosar penal.

loading...
Tatal Danielei a fost audiat deja, iar omul de afaceri croat a fost chemat luni, 10 ianuarie, la Politie. Deocamdata a fost transmis un ordin de restrictie pe numele lui.

Nelu Crudu a fost luat prin surprindere de paparazzii WOWbiz.ro, atunci cand a fost intrebat de situatia fiicei sale. Barbatul parea sa nu stie nimic la acel moment de cosmarul prin care trecuse Daniela, in ciuda faptului ca bruneta se afla deja de cateva ore bune la spital.

„Nu stiu, nu stiu nimic…o fi pe la o prietena.”, a fost raspunsul initial dat de Nelu Crudu.

Usor confuz, tatal vedetei a adaugat: „Eu stiu ca e bine…parca am vorbit cu sora. E bine, deci nu sunt probleme. Nu stiu nimic de nenorocitul ala (nr. iubitul croat) Ce sa-i spun, nu-l cunosc, nu stie nici romaneste. Nu stiu care a fost motivul, nu stiu nici cine e acest om… ce sa va zic. Eu ma duc acum sa rezolv niste treburi…”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro