Veste uriasa in showbiz-ul romanesc! A nascut in secret cel de-al treilea copil

Vedeta a tinut totul secret.

Veste uriasa in showbiz. Dupa ce a tinut secreta cea de-a treia sarcina si abia in urma cu cateva saptamani s-a aflat ca este insarcinata, Cristina Rus a decis sa tina secreta si ziua in care va naste.

Cristina Rus si sotul ei, Dragos Bilteanu, sunt in culmea fericirii, dupa ce le-a venit pe lume cel de-al treilea copil.

Extrem de discreta cu viata sa personala, Cristina Rus a devenit mama pentru a treia oara pe data de 19 ianuarie. Vedeta a nascut o fetita perfect sanatoasa si a pastrat secretul pana acum.

La finalul lunii octombrie, Cristina Rus a confirmat ca este insprcinata din nou si tot atunci a dezvaluit si genul bebelusului.

loading...
„Da, este adevarat. Nu ca sunt insarcinata, sunt super insarcinata. Mai am putin si nasc… In ianuarie se va intampla, nu stiu exact data la care va vrea sa vina pe lume. Nu am ascuns pana acum, dar nici nu m-am afisat ca, na, eu nu mai sunt in lumina reflectoarelor. Vom avea fetita”, spunea Cristina Rus pentru VIVA!.

Intr-un interviu, in anul 2017, Cristina Rus spunea ca isi mai doreste un copil.

„Am fost la mare. Toata lumea ma felicita ca sunt insarcinata, dar am mancat un pepene. Se mai intampla. Ne-ar bucura sa avem vreo veste. De ce nu si al treilea, dar deocamdata nu avem vesti. Daca da Dumnzeu, noi il primim cu mare drag. Cel putin cel mare era fericit cand eram insarcinata. Era afectuos cu mine.(…). Trebuie sa recunosc ca a fost o perioada foarte frumoasa in viata mea, in lumina reflectoarelor, dar 10 sau 11 ani cred ca mi-au ajuns. Acum trebuie sa ma ocup educatia copiilor”, spunea Cristina Rus la vremea respectiva.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro