Vladuta Lupau a fost certata pentru ca a deranjat-o pe Simona Halep

Vladuta Lupau a fost certata pentru ca a deranjat-o pe Simona Halep pentru a face o poza cu ea.

Vladuta Lupau a fost certata pentru ca a deranjat-o pe Simona Halep, dupa ce cantareata de muzica populara a postat o fotografie cu ea si cu Simona, facuta la o cafenea din interiorul Aeroportului Otopeni.

“Am o poza de colectie! De mult am vrut sa o intalnesc pe cea care ne face mandri ca suntem romani!”, a scris, entuziasmata, Vladuta. „Ma bucur ca ai poza aceasta in colectia ta de aici de pe Instagram …eu sunt mandra de amandoua”, a postat o admiratoare a Vladutei. “Mai frumos era daca nu ai fi ridicat o de la masa doar ca sa ti satisfaci propriul orgoliu. Cam asa s ar traduce respectul si admiratia”, a criticat-o pe Vladuta o fana a Simonei.

Vladuta Lupau a aparut recent in prim-plan, dupa ce s-a speculat ca ar fi avut o relatie cu saxofonistul Armin Nicoara. ”Nu am fost amanti! Am avut o relatie familiala, alaturi de parintii mei, parintii lui. L-am ajutat cat am putut. Ca sa se faca mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cat mana ta?”, a spus cantareata de muzica populara.

loading...
“Nu are nimeni de unde sa stie ce s-a intamplat intre mine si Vladuta. Daca s-a intamplat ceva, eu, ca barbat, nu o sa ma laud, nu te poti lauda cu asa ceva. Mai bine o sa spun ca nu am avut nicio relatie cu ea, decat sa spun ca am facut si am dres. Eu, ca barbat, nu pot sa ma laud cu asa ceva, chiar daca a fost, chiar daca nu a fost… Trebuie sa fiu nebun la cap”, a spus, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Armin Nicoara.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro