Vulpita si Viorel de la Vaslui, in LACRIMI! Anuntul care le-a dat viata peste cap

Vulpita si Viorel de la Vaslui se bucura din plin de celebritatea pe care au castigat-o, insa in acelasi timp cei doi au primit o lovitura dura.

Vulpita si Viorel de la Vaslui. Autoritatile de la Vaslui au decis sa le suspende ajutorul social, dupa ce in ultimele trei saptamani nu si-au mai efectuat orele de munca obligatorii.

De asemenea, reprezentantii de la Protectia Copilului au lasat fetita de doi ani a cuplului in grija bunicilor, care sunt revoltati de comportamentul celor doi, intrucat nu mai pot sa iasa din curte de rusine.

Ptrivit presei locale din Vaslui, batranii au declarat ca ii vor primi pe Viorel si pe Veronica acasa, numai ca sa nu mai apara la TV, scrie a1.ro.

loading...
Vulpita este protagonista unor momente fabuloase, care au devenit virale. Veronica Stegaru este casatorita cu Viorel si au impreuna o fetita. Cei doi sunt din Vaslui si s-au facut cunoscuti in randul publicului cu scenele de infidelitate facute de sotia-Vulpita.

Cine este acasta Vulpita si cum a devenit ea virala, incat mai ca tremura trendingul numai cand isi face aparitia Veronica, pentru ca acesta este numele real al doamnei

Jumatatea Vulpitei este Viorel, caruia ii cam fug ochii dupa domnisoare, insa ea geloasa nevoie mare, ii explica cum stau lucrurile.

Vulpita stie sa fie sireata. I le serveste pe rand lui Viorel, una rece, una calda, scrie bzv.ro.

Stie sa fie si romantica atunci cand vrea.

Vulpita a aparut pentru prima data la TV in platoul emisiunii Acces Direct, in urma cu aproximativ trei saptamani.
Insotita de Viorel, tanara de 22 de ani dorea sa isi faca dreptate. Acuza atunci ca a fost rapita de trei tineri si violata.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro