Vulpita si Viorel si-au uitat umila casa din Vaslui.

Vulpita si Viorel Stegaru au primit un cadou generos de la un telespectator.

Sotii Stegaru, veniti dintr-un sat din Vaslui, au sansa sa stea la Capitala. Un telespectator le-a facut cadou un apartament de vis. Chiriasul vrea sa se asigure ca cei doi nu duc lipsa de nimic. Le-a umplut frigiderul cu de toate, iar locuinta este de departe visul oricarui om. Aceasta are o bucatarie extrem de spatioasa, un balcon de minimum 10 metri patrati si doua camere la fel de mari.

Apartamentul este dotat cu toate cele necesare- de la masina de spalat, aer conditionat- pana la frigider si multe alte spatii de depozitare, potrivit cancan.ro.

Barbatul le-a asigurat si primele luni de sedere pe gratis sotilor, care ar trebui sa-si gaseasca de munca daca vor sa-si continuie traiul in Bucuresti.

loading...
Cei doi i-au multumit chiriasului pentru gestul generos.

Veronica Stegaru a ajuns vedeta peste noapte, dar cum arata ea inainte sa ajunga celebra.

Veronica si Viorel Stegaru se bucura de noua lor viata, plina de celebritate. Veronica, cunoscuta tuturor romanilor drept Vulpita, a ajuns celebra dupa ce a venit intr-o emisiune televizata sa vorbeasca despre drama din viata ei. Cuplul Stegaru a ajuns viral pe toate retelele de socializare.

Vulpita a prins repede gustul faimei si nu pare sa renunte prea curand. Cu fiecare aparitie televizata, ea incepe sa sa imbrace din ce in ce mai extravagant. Inainte sa fie urmarita de milioane de romani, Veronica nu era adepta luxului. Ducea o viata modesta in Vaslui, alaturi de sotul si fetita ei. Nu se aranja, nu se machia si nici nu purta hainele extravagante care i se pun acum la dispozitie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro