Adelina Pestritu isi cauta casa mai mare! Ce secret a impartasit cu fanii

Adelina Pestritu le-a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram.

Adelina Pestritu si Virgil Steblea formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi soti au impreuna o fetita pe care o iubesc nespus si de care au foarte mare grija.

„Ce voiam sa va intreb este de unde comand si eu o casuta pentru copii pe care sa o montez in curte? Propuneri?”, i-a intrebat Adelina Pestritu pe fanii de pe Instagram.

Conform unor informatii obtinute in exclusivitate de la apropiatii cuplului Adelina Pestritu – Virgil Steblea, cei doi soti nu cauta numai o casuta de jucarie pentru Zeny, ci si o casa in toata regula, la curte, unde sa se mute cat de curand.

loading...
In plus, frumoasa vedeta a recunoscut nu doar o data ca ea si sotul ei isi mai doresc un copil, acesta fiind unul dintre motivele pentru vor nevoie de o locuinta mai mare.
„Copiii sunt un semn divin ca Dumnezeu ne iubeste. Sunt definitia iubirii si a ceea ce inseamna, in adevaratul sens, o minune. Daca as face o comparatie intre viata de dinainte de a avea un copil si cea de dupa, pot spune ca am trait degeaba pana sa o am pe Zeny”, a scris Adelina Pestritu pe pagina ei de Instagram in urma cu ceva timp.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro