Alex Bodi a ramas singur in hotel cu escortele de lux, din cauza coronavirusului

Alex Bodi a ramas singur in hotel din cauza pandemiei de coronavirus.

Alex Bodi a ramas singur in hotel in timpul unei calatorii de afaceri pe care a facut-o recent. Afaceristul care divorteaza de Bianca Dragusanu circula cu un avion privat oferit de compania specializata in tranzactii cu microlingouri pentru care lucreaza si nu e afectat de anularea zborurilor din cauza pandemiei de coronavirus.

Recent, el a zburat la Monte Carlo si Dubai si a observat un fenomen interesant. „Acum ca aproape toata lumea sta acasa si majoritatea hotelurilor de lux sunt pustii din cauza virusului…”, a postat Alex Bodi.

„Proprietarii lasa “cliente false” in destinatiile exotice doar asa de decor, ca sa mai umple putin plaja. Asa ca,divele care nu si au permis vacante pana acum,o sa plece asa “pe blat” zilele astea”, a continuat Bodi.

loading...
„Nu trebuia sa le dai asa pe fata, ca acum chiar ca nu mai vor pleca nicaieri!!”, a replicat un amic al afaceristului. „Lasa, ca nu e problema de asta. Important sa fie acolo”, a raspuns Bodi. “Da bine zici dle Bodi! Sper sa primeasca si Dragusanca un sezlong gratis”, a glumit un internaut.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro