Alex Bodi, mai fericit ca niciodata

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au tinut primele pagini ale presei cu scandalrile dintre ei, dar au ales sa dea totul uitarii si sa-si repare casnicia.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul romanesc. Frumoasa blondina si fostul ei sot s-au despartit de mai multe ori inainte de a deveni sot si sotie in luna august a anului 2019. Chiar si dupa ce s-au casatorit au fost protagonistii mai mult scandaluri publice, iar frumoasa blondina a vrut sa puna punct casniciei la doar o luna dupa casatorie, dupa o cearta in luna de miere. A mai urmat o tentativa de divort in decembrie 2019, dar si atunci cei doi protagonisi au ramas impreuna si au incercat sa-si rezolve problemele de cuplu.

In martie, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat, dupa doar sapte luni de mariaj. Dupa semnarea actelor, au tinut primele pagini ale presei cu dezvaluiri care mai de care mai scandaloase si si-au adus acuzatii grave unul altuia. Se pare, insa, ca dupa aproape doua saptamani de certuri, cei doi fosti soti au decis sa lupte in continuare pentru relatia lor si au lasat orgoliie deoparte.
loading...
Alex Bodi era in Londra atunci cand inca negocia impacarea cu fosta lui sotie, Bianca Dragusanu. Atunci cand si-a dat seama ca blondina inca il iubeste si ca este dispusa sa ii mai dea o sansa, in ciuda tuturor scandalurilor, afaceritul s-a intors in Romania. La cateva ore dupa ce a publicat pe pagina lui de Instagram o fotografie cu el langa un avion, el a aterizat cu private-jet-ul pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni. A fost la o benzinarie si la cumparaturi si a fost surprins zambind incontinuu, semn ca impacarea cu Bianca Dragusanu l-a facut foarte fericit.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro