Alex Bodi o acuza pe Bianca Dragusanu de fals si uz de fals!

Scandalul dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi degenereaza iar afaceristul isi acuza fosta sotie de fapte penale grave.

Razboiul dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi este departe de a se fi incheiat. Cei doi nu mai formeaza un cuplu, insa mai au cateva lucruri de impartit. Printre acestea se numara o masina de lux care ar putea s devina obiectul unei plangeri penale pe numele vedetei de televiziune.

Pe scurt, Alex Bodi o acuza pe Bianca Dragusanu ca i-a falsificat semnatura pe un contract de vanzare-cumparare intre ei, pentru ca vedeta sa poata inmatricula masina pe numele ei. Automobilul, in valoare de 67.000 de euro a fost achizitionat cu ”banii jos” de Bodi. Masina ar fi ajuns apoi in posesia Biancai, care i-a virat lui Bodi o parte din bani in cont. Cand lucrurile au inceput sa scartaie intre cei doi, Bodi i-ar fi inapoiat avansul Biancai iar aceasta i-a dat masina inapoi.
loading...
Aceasta poveste s-a mai repetat o data, conform lui Alex Bodi. ”A doua oara, cand se plangea ca n-are masina cu care sa circule, iar mi-a pus o parte din bani in cont li i-am dat masina sa o foloseasca. In timp ce eu eram in Londra, un prieten de-al meu i-a dus actele si cheile de la masina. Ea a facut un contract fals, fara ca eu sa fi semnat nimic si si-a inscris masina pe numele ei. Eu nu am semnat nimic”, sustine Alex Bodi.

Bodi i-a transmis Biancai o instiintare oficiala prin intermediul avocatului sau ca are 5 zile la dispozitie pentru a-i restitui masina, in caz contrar urmand sa se adreseze orgenelor compentente si s-o acuze de flas si de uz de fals.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro