Alex Bodi si Bianca Dragusanu au anuntat ca s-au impacat, in direct

Alex Bodi si Bianca Dragusanu au recunoscut ca s-au impacat, in direct, la emisiunea Teo Show. Dupa ce au divortat pe data de 10 martie, cei doi au decis sa ofere inca o sansa relatiei.

Alex Bodi si Bianca Dragusanu sunt din nou impreuna. Dupa ce au dat mai multe indicii pe retelele de socializare, cei doi au hotarat sa anunte impreuna ca s-au impacat.

Intr-o interventie telefonica la emisiunea Teo Show, Alex Bodi si Bianca Dragusanu au vorbit despre impacarea la care multi nu se asteptau.

„Inca sunt suparata pe el. N-am fost noi impotriva lumii, am fost unul impotriva celuilalt”, a declarat Bianca, referindu-se la poza pe care fostul ei sot a postat-o de curand pe Instagram.

Intrebati de moderatorii emisiunii, Teo si Bursucu, ce urmeaza in continuare in relatia lor, Bianca a raspuns, cu jumatate de gura, ca urmeaza sa o ceara din nou in casatorie.

loading...
„Urmeaza sa ma ceara din nou in casatorie. Eu am nevoie sa am din nou incredere in ceea ce face, nu ceea ce spune. In momentul asta suntem la stadiul in care vrem sa contruim”, a marturisit Bianca.

Bodi a recunoscut ca el a facut primul pas spre impacare. Bianca a acceptat cu o singura conditie, sa semneze un contract de confidentialitate.

„Am cerut vehement sa semnam un contract de cofidentialitate. Cine greseste, plateste. I-am dat sansa sa dea dovada de maturitate. I-am dat sansa sa existe o continuitate”, a mai adaugat vedeta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro