Anamaria Prodan, ziua 19 de carantina la 7 stele, in Dubai!

Anamaria Prodan are parte de o carantina de 7 stele, in Dubai.

Dupa 19 zile de carantina, Anamaria Prodan e mai proaspata ca niciodata. Pe romanca, pandemia a prins-o la Dubai, asa ca s-a inchis acolo alaturi de copii si de sotul ei, antrenorul Laurentiu Reghecampf. Vila in care locuieste acum familia Reghecampf este una care ofera conditii de 7 stele, cu piscina si sala de sport in aer liber, plus o curte uriata in care copiii pot avea activitati cat mai diverse.

Iar Anamaria nu pierde nici ocazie sa posteze imagini din carantina de vis: acum se balaceste in piscina (mai ales ca vremea este superba in aceasta perioada), acum face sport si din cand in cand mai iese sa faca cativa pasi prin jurul casei.

Nu lipsesc nici fotografiile proovcatoare, mai ales ca vedeta se poate lauda, la 47 de ani, cu un corp pe care nu l-a avut nici la 20. E mereu zambitoare si din cand in cand, de dragul diversitatii, isi mai schimba costumul de baie.

loading...
Pana la urma, fiecare cu ce are… Anamaria Prodan respecta in stilul ei regulile impuse de autoritati si ii indemn pe toti, in fiecare postare, sa ramana in case pana cand nebunia planetara numita COVID-19 va mai trece.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro