ANDREEA BALAN, GEST DISPERAT!

Andreea Balan a avut prima aparitie la TV dupa ce a anuntat, in mod public, despartirea de George Burcea. Artista a facut declaratii dureroase, declaratii la care, probabil, nimeni nu se astepta.

Aseara, Andreea Balan a venit la Xtra Night Show si a facut declaratii dureroase despre despartirea de George Burcea. Cantareata a marturisit, cu sinceritate si aproape cu ochii inlacrimati ca l-ar primi inapoi pe sotul ei, numai daca impacarea ar fi un lucru ce l-ar putea face pe acesta la fel ca inainte.

Printre altele, cu aceeasi sinceritate, Andreea Balan a mai declarat ca a stiut de la inceput ca George Burcea va fi tatal copiilor sai. Mai mult, Andreea a mai punctat faptul ca Burcea a fost invidios la un moment dat pe succesul ei si mai ales pe faptul ca ea nu are manager si trebuie sa tina legatura cu multi barbati si sa fie puternica.
loading...
„Daca nu imi doream o familie nu faceam doi copii, George a fost invidios pe succesul meu, dar probabil firea mea l-a facut sa creada ca ma intereseaza doar cariera. Este o lume a barbatilor, eu sunt puternica, eu nu am manager si trebuie sa fac afaceri cu barbati, am o latura barbateasca.
L-as primi inapoi, dar este foarte important daca iertarea asta il aduce pe el ca inainte Daca nu mai vrea aceata familie, evident ca vom ajunge la divort” a spus Andreea Balan, la Antena 1.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro