Andreea Balan si George Burcea ingroapa securea razboiului de dragul fetitelor.

Andreea Balan si George Burcea se afla in plin divort, insa cand vine vorba de fetitele lor, cei doi ingroapa securea razboiului. Luni va avea loc prima intalnire dintre cei doi si se va intampla chiar in casa nasilor, Aurelian Temisan si Monica Davidescu.

Pe 4 martie, Clara, fetita cea mica a artistei, a implinit un an, iar asa cum este traditia trebuie sa-i fie rupta turta. Andreea Balan si George Burcea au decis impreuna cu nasii lor ca acest eveniment sa aiba loc luni, 9 martie, potrivit Libertatea. Desi artista si sotul ei sunt acum in plin scandal si divort, cei doi au lasat armele jos de dragul micutelor.

Andreea Balan si George Burcea se vor intalni in casa nasilor, Aurelian Temisan si Monica Davidescu. Dupa despartirea de vedeta, actorul si-a facut bagajele si a plecat din casa in care locuia alaturi de familie.

In ciuda a tot ce s-a intamplat in ultima perioada, Andreea Balan se gandeste la o posibila impacare cu George Burcea. Artista a marturisit ca l-ar primi inapoi doar daca el isi va schimba comportamentul si va fi la fel ca inainte.

loading...
‘Eu am tot asteptat sa-si revina si sa vina inapoi. In mintea mea a fost ca o sa fie bine. El nu-si mai doreste sa vina inapoi. E greu ca incerc sa ma adaptez unei situatii pe care nu mi-am dorit-o. El va veni in vizita oricand isi doreste. Eu inca am imaginea cu mine intrand in biserica, cu o trena lunga, si ce minunati eram amandoi. Mintea imi joaca feste. Da, dar iertarea asta vine daca el isi doreste sa fie ca inainte. Nu are cum sa existe o iertare daca el continua asa. Eu imi doresc ca el sa-si revina si sa fie ca inainte. Eu nu pot sa-l tin legat. Daca el nu-si mai doreste aceasta familie evident ca vom ajunge la divort. Nu poti sa stai luni de zile sa astepti pe cineva care nu da un semn’, a declarat Andreea Balan la Xtra Night Show.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro