Andreea Balan spune adevarul problemele in casnicie

Ultimul an din viata Andreei Balan a fost plin de incercari. Cand totul parea ca merge ca pe roate in viata ei, artista a primit o lovitura neasteptata chiar din partea sotului ei. Andreea Balan si George Burcea s-au despartit, iar sansele de a se impaca sunt aproape zero.

In urma cu un an, pe 4 martie, Andreea Balan suferea un stop cardio-respirator chiar in momentul in care o aducea pe lume pe Clara, cea de-a doua ei fetita. Din acel moment, viata artistei a fost resetata, spune ea. Inima Andreei Balan s-a oprit pentru cateva secunde, insa medicii au reusit sa o readuca la viata.

George Burcea a fost in acele momente alaturi de sotia lui si a fost o lovitura grea pentru amandoi. Actorul a vazut cu ochii sai cum mama fetitelor sale facuse stop cardio-respirator pe masa de operatie. Dupa acest moment terifiant au urmat doar clipe de fericire pentru cei doi, asta pana cand intr-o zi cand casnicia lor s-a terminat. Andreea Balan si George Burcea s-au casatorit in urma cu 6 luni, iar tot atunci a avut loc si botezul micutei Clara. De la o nunta ca-n Paradis s-a ajuns la divort.

Andreea Balan nu s-a gandit niciodata ca s-ar putea desparti de tatal fetitelor sale. Artista este acum o mama singura, iar George Burcea vine doar in vizita. Ruptura dintre cei doi a fost neasteptata si a luat pe toata lumea prin surprindere. Probabil a fost o surpriza si pentru vedeta, pentru ca nu se astepta sa divorteze la nici macar un an de la nunta.

loading...
Artista isi canta suferinta, iar astazi a lansat o piesa care se numeste ‘Inima de fier’. Prin muzica, Andreea Balan incearca sa-si vindece ranile si sa-si ia gandul de la problemele cu care se confrunta acum.

‘Melodia Inima de fier este o piesa despre puterea de a te ridica si de a merge mai departe ori de cate ori viata te incearca. Nebunia si viteza de azi ne fac de multe ori sa ne pierdem in detalii nesemnificative si sa uitam ca, de fapt, importanta e fericirea. La fericire putem ajunge doar daca intelegem ca viata, cu bune si mai putin bune, e frumoasa atunci cand iubesti si esti iubit.

Eu am trait intr-un an cat altii in 10. Nasterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scena, nunta, concerte si apoi separarea. Este foarte greu sa existe acest rollercoaster emotional si nu e usor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodata in postura de mama singura si nu mi-am dorit acest lucru.

Piesele de genul acesta sunt terapeutice si pentru mine, nu doar pentru public. Inima de fier ma ajuta sa accept ceea ce nu pot controla si sa inteleg ca asa e viata, imprevizibila. Nu avem ce face decat sa mergem inainte cu speranta ca intr-o zi va fi mai bine’, a declarat Andreea Balan, in exclusivitate, pentru VIVA!.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro