Andreea Oprica de la Puterea Dragostei, complet nemachiata!

Andreea Oprica de la Puterea Dragostei, complet nemachiata! Controversata tanara e de nerecunoscut!

Andreea Oprica a devenit una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei inca din prima zi in care a intrat in casa.

Extrem de vocala, ea a dat informatii despre mai multi colegi de emisiune, iar pana la un scandal in toata regula nu a fost decat un pas.

Principalele „victime” ale protagonistei noastre au fost Livian si Bianca, pe care Andreea i-a acuzat ca sunt falsi si ca raman la emisiune doar pentru bani. La auzul acestor cuvinte, Livian a atacat-o dur, iar de curand cearta a escaladat, cea care a desfiintat-o pe Oprica fiind chiar castigatoarea primului sezon al emisiunii Puterea Dragostei.

loading...
Bianca i-a spus, fara menajamente, colegei ei, ca o considera un „0 barat”.

Ei bine, dincolo de aceste scandaluri, trebuie sa spunem ca fanii emisiunii Puterea Dragostei ne-au scris, de nenumarate ori, ca-si doresc sa o vada pe Andreea complet nemachiata. In emisiune, tanara este data mereu cu un strat gros de fond de ten, secondat de pudra si blush, iar rimelul, rujul si genele false nu lipsesc niciodata din arsenalul ei.

Totusi, am reusit sa gasim cateva imagini cu Andreea naturala si nu aveam cum sa nu vi le aratam si voua. Cum vi se pare?

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro