Andreea Pirui de la Puterea dragostei, schimbare uriasa de look!

Fanii concurentei de la Puterea dragostei au fost uimiti sa vada prin cate schimbari a trecut Andreea de-a lungul anilor. Cum arata acum cativa ani.

Andreea Pirui de la Puterea dragostei este considerata una dintre cele mai frumoase concurente de la Puterea dragostei si inca de la intrarea in casa baietii au fost extrem de atrasi de ea. Pana sa formeze un cuplu cu Marius, Andreea a avut pentru o scurta perioada de timp o relatie cu Livian.

Mereu aranjata si cu zambetul larg, Andreea a dovedit intotdeauna ca este o persoana extrem de puternica si ca stie sa se descurce in situatii complicate, iar episodul de saptamana trecuta cand a certat-o minute in sir pe Andreea Oprica pentru ca a folosit un limbaj neadecvat a demonstrat din plin acest lucru.

Iar daca ar fi sa ne uitam pe pagina de Facebook a indragitei concurente, atunci putem observa extrem de usor faptul ca Andreea a decis inca de acum cateva ani ca ii sta mai bine blonda, asa ca a optat pentru aceasta nuanta care ii evidentiaza trasaturile extrem de bine.

loading...
In plus, in urma cu cativa ani, Andreea era o clienta fidela a saloanelor de infrumusetare si obisnuia sa exagereze cu bronzul. De asemenea, de-a lungul anilor, prietenii sai virtuali au fost martorii tuturor schimbarilor sale fizice.

Andreea Pirui a apelat la implantul cu silicoane, la tatuajul sprancenelor si la extensiile de par, ajungand sa faca o multime de schimbari in ultimii ani, asa cum, de altfel, toate femeile le fac pana ajung la un look care sa le multumeasca pe deplin.

Intre timp, Andreea si-a dat seama de anumite greseli de look pe care le-a facut in trecut si a renuntat la ele, iar fanii sunt extrem de incantati de aceasta evolutie a ei.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro