Andreea Tonciu e gravida? Cine a aruncat zvonu

Andreea Tonciu e gravida. Bomba a fost aruncata de o concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Zilele trecute, Andreea Tonciu a intarziat la emisiune motivand ca i-a fost rau si a ajuns la spital. Nu a vrut sa dea amanunte despre ce s-a intamplat de fapt, a spus insa ca a facut o ecografie, ca trebuie sa faca niste analize.

O zi mai tarziu a marturisit chiar in emisiune ca a deranjat-o faptul ca niciuna dintre colegele sale de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” nu a intrebat-o ce s-a intamplat de fapt si cat de rau ii este. ”In acest weekend mi-a fost foarte rau”, a spus Andreea Tonciu.

In culise insa, Bianca Rus si Raluca Tanase au barfit pe tema starii de rau a Andreei Tonciu.

loading...
Bianca Rus a aruncat bomba: ”Eu cred ca e gravida”, iar Raluca Tanase si-a amintit faptul ca Andreea Tonciu se tot vaita ca are stari de greata.

Nu sunt singurele care cred ca Andreea Tonciu este gravida. In urma cu o saptamana, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities!” a postat un story in care aparea in baie, intr-un tricou, iar prin acesta parea ca se zareste o burtica de gravida. Cel putin asa au sustinut si unii fani ai Andreei Tonciu, care i-au atras atentia ca in pozele pe care le posteaza foloseste ”mult filtru” tocmai pentru a se subtia.

Andreea Tonciu si sotul ei, Daniel Niculescu au impreuna un copil, Rebeca de trei ani. La ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Andreea Tonciu vorbeste des de fiica sa. La un moment dat, in culisele show-ului, Andreea Tonciu dupa o cearta cu o alta concurenta, bruneta a dezvaluit ca a avut o sarcina grea.
”Vreau sa fiu mult timp langa fetita mea, o iubesc, este totul pentru mine. Eu am avut probleme in sarcina. Calina, tu stii ca eu am stat la pat de la sase luni, imi era rau, nu puteam sa ma ridic, altfel, as fi riscat sa pierd copilul. ”, a spus Andreea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro