Bernadett de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut fara extensii, gene false si acid hialuronic in buze

Bernadett de la Puterea Dragostei, cum arata acum cativa ani! Tanara era de nerecunoscut!

Bernadett este una dintre cele mai frumoase fete de la Puterea Dragostei si inca din prima zi in care a intrat in casa de la Istanbul a fost inconjurata de o sumedenie de admiratori.

Jador, Alex Bobicioiu si Iancu Sterp au fost vrajiti de frumusetea blondei, dar singurul care a avut intentii serioase fata de ea si si-a dorit-o ca iubita a fost Philip, fostul prieten al lui Ligi.

Ei bine, in urma cu ceva timp, cu trei-patru ani inainte sa devina cunoscuta la Puterea Dragostei, Bernadett era tot o frumusete rapitoare, doar ca, spre deosebire de „versiunea” ei din prezent, era naturala.

loading...
Protagonista noastra era nevopsita, nu avea extensii, gene false sau acid hialuronic si parea o papusica. Tinerei ii placea si atunci sa se imbrace provocator, dar totusi parea angelica si ingenua.

Bernadette este o tanara de doar 22 de ani, din Targu Mures, care a intrat in casa Puterea Dragostei in primul sezon al emisiunii si s-a intors, recent, in al doilea. Tanara a declarat, de nenumarate ori, ca scopul ei in emisiune este acela de a-si gasi sufletul pereche.

Dupa mai multe tentative de a-si face o relatie, in primul sezon, Berna si-a gasit perechea potrivita abia acum, in persoana lui Philip, fostul iubit al controversatei Ligi.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro