Bianca Dragusanu, desfigurata in bataie de Alex Bodi?

Bianca Dragusanu a facut publica prima fotografie in care apare desfigurata. Frumoasa blonda sustine ca ar fi fost batuta de fostul ei sot, Alex Bodi.

Potrivit unor informatii de ultima ora obtinute de jurnalistii WOWbiz.ro, astazi a avut loc un moment extrem de tensionat intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Barbatul se afla, in aceasta dupa-amiaza, la o sala de sport din zona Pipera, cand Bianca si-a facut aparitia pentru a lamuri anumite lucruri cu fostul ei sot. Se pare ca lucrurile au degenerat si discutiile au devenit din ce in ce mai aprinse intre cei doi. La un moment dat, infuriat la maximum, Bodi ar fi impins-o pe Bianca. Nu ar fi batut-o, ci ar fi impins-o… Furioasa ae comportamentul fostului ei sos, Bianca Dragusanu a plecat ca o vijelie de la sala de sport, ducandu-se glont la Politia din Voluntari, pentru a face o plangere impotriva fostului sot si a obtine un ordin de restrictie. Se pare ca a si obtinut. Nu de alta, dat surse din cadrul Politiei Voluntari au confirmat pentru jurnalistii WOWbiz.ro ca Bianca a reusit sa obtina ordinul solicitat. Mai precis, potrivit surselor, se pare ca Alex Bodi nu are voie sa se apropie de blonda timp de 5 zile.

In urma cu doar cateva momente Alex Bodi a iesit zambitor din sectia de politie din Voluntari. A preferat sa nu declare prea multe. La cateva minute a aparut si Bianca, extrem de abatuta, plansa, declarandu-le oamenilor presei prezenti la fata locului: „Sa ma ajute Dumnezeu sa trec si peste asta!”

Bianca Dragusanu si Alex Bodi se afla chiar in aceste momente la Politia Voluntari. Potrivit informatiilor pe care le-au obtinut jurnalistii WOWbiz.ro, se pare ca blonda intentioneaza sa ceara ordin de restrictie, pentru a se feri de – le-ar fi spus ea oamenilor legii – agresiunile fostului ei sot.

loading...
Vom reveni cu amanunte

Bianca Dragusanu a publicat o fotografie cu un screenshot dintr-o conversatie pe care o avea cu un apropiat, caruia ii arata ce i-ar fi facut – sustinea frumoasa blonda – Alex Bodi. „Cu asta am ramas! Dar m-am vindecat! Sa vedem ce spun autoritatlie despre barbatia ta!”, este mesajul pe care Bianca Dragusanu l-a scris in dreptul imaginii.

Invitata la TeoShow, Bianca Dragusanu a facut primele declaratii dupa divortul de Alex Bodi.

„Dupa aparitia la voi in emisiune, dupa ziua mea, a venit si el la restaurantul in care am fost eu sa petrec. La modul general, viata mea incepe de astazi. Sunt o femeie libera. Sfatuiesc femeile care traiesc intr-o relatie vicioasa, toxica, sa iasa din relatia asta.

(…) Din partea mea a fost iubire. Atata timp cat respecti un om, nu ai cum sa-l inseli. Asa cum a spus sotul meu, nu are ce sa-mi reproseze. Eu am stat intr-o chestie in care nu eram fericita.

Atunci cand consider ca nu sunt in siguranta, pentru mine siguranta fetitei mele este cea mai importanta. Ea a luat parte la niste scene la care nu ar fi trebuit sa asiste un copil de 3 ani jumatate.

loading...
Mie imi este foarte greu sa comentez niste lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, in general copiii la varsta asta sunt foarte inteligenti. Copilul meu era trist. Imi este foarte greu sa comentez niste lucruri. Eu am inceput o alta viata de azi.

Cat de vesel poate fi un copil, la 1:30, cu patru politisti in casa, cu mama care plangea si cu mine cum eram?

Daca el spune ca are inregistrari. Voi va imaginati cu ce om am trait in casa? De ziua mea, copilul meu era jos si noi sus (n.r.- in casa). Sergiu a vazut „dovezile” lui de iubire pe mana mea stanga. Daca vreti va arat si eu inregistrari. Eu mi-am dorit o familie cu acest barbat. Intr-un an jumate mi-a promis ca se schimba”, a declarat Bianca Dragusanu la TeoShow.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro