Bianca Dragusanu, intalnire secreta cu Alex Bodi in plin scandal

Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt protagonistii unui scandal urias de cand au divortat. Cei doi fosti soti isi fac reprosuri scandaloase in mod public de mai bine de o saptamana.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat in urma cu mai bine de o saptamana si de atunci continua sa-si arunce cuvinte dure prin intermediul presei si sa isi aduca acuzatii care mai de care mai scandaloase.

In noaptea zilei de 17 martie, Bianca Dragusanu a publicat un mesaj controversat pe pagine ei de Instagram. „Ne vedem maine unde ne-am intalnit prima oara!”, a scris diva in dreptul unei fotografii cu marea. „Ne vedem la apus”, a mai adaugat diva.

Desi nu a spus pentru cine este mesajul, fanii cred ca Alex Bodi este cel caruia blondina ii propune o intalnire secreta. Ce a dat-o de gol este chiar fotografia de pe plaja pe care a postat-o, avand in vedere ca ea si fostul ei sot s-au cunoscut in luna august chiar la mare.

loading...
„Tristan Tate era imatur si mult prea dornic de afirmare. Alex nu e asa, nu si-a dorit deja. Undeva la sfarsitul lui august ne-am cunoscut la mare intr-o gasca de prieteni. Am facut un accident cu masina si am inceput sa vorbim pe Instagram, i-am povestit. I-am cerut niste sfaturi. M-a ajutat cu reparatia masinii, mai mult decat atat, mi-a lasat masina lui. Putina lume face chestia asta, in momentul acela am mai sunat niste persoane si nu m-au ajutat. Eu l-am sunat foarte speriata (n.r. pe Victor Slav) si el n-a reactionat conform asteptarilor mele, am fost foarte dezamagita, cu toate ca suntem prieteni si acum ne intelegem mai bine. Am inceput sa ne vedem, sa povestim. Avem multe lucruri impreuna, mergem la sala impreuna, mancam aceleasi lucruri si avem un trecut asemanator. Amandoi ne-am zbatut sa ajungem unde suntem acum. Eu eram bombardata cu tot felul de barfe, dar nu cred ce spune lumea. Nu legate de familie”, povestea Bianca Dragusanu in luna mai a anului 2019, inainte de a deveni sotia lui Alex Bodi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro